Özellikle Türkiye ' de yaþýyorsanýz baþta bir eviniz olmasý lazým. Bu ülkede rahat geçinmenin birinci þartý kira derdin olmayacak arkadaþ ! Malum ülkenin ekonomik koþullarý belli ...
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Özellikle Türkiye ' de yaþýyorsanýz baþta bir eviniz olmasý lazým. Bu ülkede rahat geçinmenin birinci þartý kira derdin olmayacak arkadaþ ! Malum ülkenin ekonomik koþullarý belli ...
Esenyurt , Beylikdüzü ve Baþakþehir satýlmayý bekleyen konut stoðunun en fazla olduðu ilk 3 ilçe . Esenyurt baþý çekiyor . 35 000 adet konut satýþ için bekliyor . Beylikdüzü ' nü tavsiye etmiyorum . Deprem için riskli bir yer .
Reklam yapmak için yazdýðýmý düþünmeyin . Baþakþehir ' de oturuyorum . Çevre düzenlemesi , geniþ yollarý , yeþilliðe verdikleri deðer , deprem dayanýklý saðlam zemini ( genelde kayalýk bölge ) , temiz havasý , birbirinden güzel projeleri ile Ýstanbul ' un yaþanabilir en güzide ilçelerinden bir tanesi . Baþakþehir Belediyesi ' nýn de hakkýný vermek lazým . Adamlar belediye iþini gerçekten iyi yapýyor . Ev aldýðýnýz zaman iki önemli þeyi düþünün . Hem ev sahibi olun , hem de iyi bir yatýrým yapmaya bakýn . Saðlýcakla kalýn .
Belediyecilik baþka bir þey.. Ýçinde insanlara sunduðu hayat tarzý baþka birþey..bunu son yýllarda ülkecek yeterince gördük sanýyorum..
Baþakþehir, Kayaþehir vs türevi yerler için diyebileceðim tek þey..herþey geniþ yol vs deðil, sekülerizmi benimseyen birisini mutlu etmeyecektir...
Beylikdüzü o konuda bence çok daha iyi..
Bu arada hala ev almayý düþünen var mý ya![]()
Herkes evinin ve semtinin güzel yanlarýný görür.
Çünkü zaten o evi o nitelikleri için seçmiþtir.![]()
Ben mesela hayatta beylkdüzü, baþakþehir, veya benzeri bir yerde yaþaymam.
Oralardan bedava daire verseler oturmam,
varoþtan gelme çeliktepeyi tercih ederim.
Þehrin ve ulaþýmýn merkezi burasý.
Emirgana arabayla 10 bisikletle 25 dakikada iniyorum.
Eminönü metroyla 15-20, maslak ÝTÜ 10 dakika.
Olumsuz yanlarý da var tabi. Araçla bir yere gittiðiizde dönüþte park yeri blamayabilirsiniz mesela.
Ama hiç bir yere arabayla gitmeye gerek yok ki.
Tekerleklerin dibinde otlar uzadý.![]()
Velhasýl, herkesin semti kendine güzeldir.
Amaç sidik yarýþtýrmak deðil ha, maksat muhabbet.
sn. djoz , hasta gs li , çeliktepeli , ulus'ta tuhafiyeci Hasan Çevik'i tanýrmýsýnýz ?
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri