Originally Posted by
diproyal
Kaporayý bizde geri almýþtýk. Ancak banka experine ödediðim parayý emlakçýdan noter yoluyla sözleþmeye aykýrý davranmasý nedeniyle tahsil etmiþtik.
Herkes böyle davranýrsa baþtan emlakçýlar konuyu öðrenip hizmet sunacaklar. Sahibinden sitesindeki bilgilerin çýktýsýný alýp sözleþmeye koyuyorum varsa eksiklik ben emlakçýyý tanýrým diyorum þu bilgilere bakabilir miyim diyorlar belki yanlýþ girilmiþtir diye

Originally Posted by
eren2008
Ayný þeyleri yaþamýþýz.Exper yanlýþ ölçmüþtür dediler belediyeye gittik planlara baktýk bilmiyordum ben alýrken bakmadým dediler.Ilana neden yanlýþ yüksek rakamlar yazdýn rakamlar hayali girdim herkez bu þekilde yapýyor alýcýlarýn çoðuda evi beðendiyse umursamýyor diyor.Evlere þenlik profesyonellikten çok uzaklar ev almaktan çok bu tip insanlarý tanýmaktan býktým ikinciye bu olay baþýma geliyor.Belkide hayýrlýsý budur.
SM-J710FQ cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok büyük ihtimalle eksper yanlýþ ölçmez. Eksperler nispeten bu konuda daha bilgili adamlardýr. Umarým alýcýlarýn çoðu zaman içerisinde bu bilgileri umursarlar da bu emlakçýlar kendiliðinden biter.
Son dönemlerde ben bunu beðendim alacaðým gel sözleþme imzalayalým dediðimde sahibinden sitesinde girdiðim bilgiler yanlýþsa tazminat ödenir maddesini kabul etmiyorlar
Yani baþtan yanlýþ olduðunu biliyor. Taþýnmazý gördün zaten diyorlar
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri