Corona günlerinde þunu öðrendim þahsen...gerçi daha önce öðrendiðim þey daha da pekiþti demek daha doðru...ev ve araba ne kadar büyük, ne kadar geniþ o kadar iyi.
Tabii ki, herkesin bütçesi farklý. Ben demiyorum ki borç harç alýnsýn...þunu akýldan çýkarmamak lazým, ayaðýný yorganýna göre uzat. Ýyi tasarruf et, tasarruflarýný doðru yatýrým kararlarý ile büyüt...evini ve arabaný mümkün olduðunca az borçla al.
Evde, yaþlý annem dahil 5 kiþi yaþýyoruz...mutfak dahil herkese bir oda düþüyor...fazla kafayý sýyýrmadan güzel güzel yaþayýp gidiyoruz...herkes yine az çok özel hayatýný sürdürebiliyor evde...bu çok deðerli.
Alýþ veriþ vs için mecburen dýþarý çýkýyorum...arabam da bþr nevi küçük ev sayýlýr...zorda kalýrsam arabamý da ev olarak kullanabilirim
Site aidatý konusuna gelince...önemli olan hangi hizmet için ne kadar ödüyoruz...ben hizmet aldýðým kalemler için 200 tl aidat ödüyorum, hepsine deðer...hani meþhur tabir varya, ödediðime deðer diyorum...Allah site dýþýnda yaþamak durumunda bakarmasýn inþallah,
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri