Evet arkadaþlar þuanda ev almak doðru bir yatýrým mý ? Dolarýn bu denli yükseldiði piyasada þuanda ev almak bana mantýklý geliyor nedense bilmem yalnýþmý düþünüyorum ?
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Evet arkadaþlar þuanda ev almak doðru bir yatýrým mý ? Dolarýn bu denli yükseldiði piyasada þuanda ev almak bana mantýklý geliyor nedense bilmem yalnýþmý düþünüyorum ?
Dolarýn ne kadar yükseleceðini ve yatýrýmcýlarda ne tür bir zarar býrakabileceðini tahmin ediyorsanýz mantýklý,
Þu anda gerçek olan tek þey inþaat maliyetleri yükselecek onun dýþýndanki her þey sizin senaryonuza göre þekillenecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Sn. nosfecagri,
Geçenlerde bende fiziken bir ev görmeye gittiðimde emlakçý (kiracýlý bir ev olduðu için) ev sahibini aradý. Konuþma sonrasý gidelim ama ev sahibi dolar yüzünden arttý dedi. Kira çarpaný 170 civarýnda olduðu için benim için fark etmez dedim. Evin fiyatý arttýysa kirasý da artmýþtýr.
Emlakçý dedi ki: Kirasý niye artsýn kiracý Türk Lirasý kazanýyor kira deðiþmedi.
Bende getirisi artmayan taþýnmazýn deðeri niye arttý dedim?
Sonrasýnda zýrvaladý![]()
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Soyle ilginc bir durum var
Kiralar maaslara endeks gibi bir sey ama ev fiyatlari degil
Komik olan sey hangi saticiyla konusursan konus herkes dolara endeksli fiyatlari artiriyor
Arada bir alaka varmi? Yok. Ama millet olarak ya gayrimenkul ya dolar dedigimiz icin biri arttimi oburunude artiriyorlar
Kimsede demiyor fiyatlari artiriyorsunuz ama kiralarin artmasi imkansiz cunku maaslar artmiyor
Demekki dolar arttikca kira carpani gittikce yukselecek.
O kadar finans ekonomi okuduk hic boyle seyler duymadik. Ilginc
Kira carpani gittikce yukselirse bu taþýnmazlarý niye talep edeyim ki dolar ile alacaksam küresel olarak linkteki her yerden daha yüksek getiri ile yatýrým yapabilirim.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri