Originally Posted by
Kar_Adam
Bugün Zonguldak da ev fiyatlarý ile Ýstanbul arasýnda fark yok.Ya da Antalya /Ýstanbul ile...Niye.?. Çünkü çoðu kiþinin geliri döviz.. Yada çift emekli..Cimri insanlar , kimseyle bir tabak yemek ýsmarlamaz,sürekli biriktirir.. Cingöz emlakçýlarýn eline düþenin ,cimriligi de para etmez.. ikincisi de türk insaný aldýðý evi, arsayý, dükkaný, satýp para kazanmak için deðil , kullanmak yada kiraya vermek için alýr.Gelenegi böyledir... Emlak fiyatlarýnýn dip yaptýðý dönem,1999.Marmara-golcuk depremiydi..Sonraki zamanda herþey Eski halini aldý.. Avcýlar bölgesindeki yýkýk dökük evlere bile bugün dünyanýn parasýný istiyorlar....Niyee.? Çünkü ülke nüfusu her geçen gün artýyor, artacak.Buna baðlý olarak da talep ve fiyatlar gerilemez..Milyon dolarlýk yerleri de zaten zenginler, yabancýlar alýyor.Onlar içinde para no problem..
Sn Kar_Adam,
Çoðu kiþinin geliri döviz olduðuna katýlmýyorum.
Kullanmak için alýnan evi, arsayý, dükkaný konumuz dýþýnda tutuyorum. Ancak yatýrým yani kiraya vermek için alýyorsak makul bir getiri olmasý gerekiyor. Bu getirinin þu an olmadýðýný görüyorum ve çoðu kiþi öyle görüyor. Son olarak cingöz emlakçý oyun planý saðlam olan cimri insaný yenemez
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yer Ýmleri