Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-
Taahhütname çöp mü bu durumda? Adam imzaladığı halde çıkmam diyebiliyor ve hiç bir şey yapamıyorum sanki öyle değil mi? Bu durumda bu evi oturmak amacıyla almak mantıksız oluyor, yatırır kirasını evimin keyfini sürer yapabileceğim de hiç bir şey olmaz değil mi?
Yazılanlar açıkçası kafamı karıştırdı ev içime sinmişti ama bu durumda kapora vermemek gerekir gibi sanki. Avukat arkadaşa da sordum cevap bekliyorum...
-

Originally Posted by
nosfecagri
Taahhütname çöp mü bu durumda? Adam imzaladığı halde çıkmam diyebiliyor ve hiç bir şey yapamıyorum sanki öyle değil mi? Bu durumda bu evi oturmak amacıyla almak mantıksız oluyor, yatırır kirasını evimin keyfini sürer yapabileceğim de hiç bir şey olmaz değil mi?
Yazılanlar açıkçası kafamı karıştırdı ev içime sinmişti ama bu durumda kapora vermemek gerekir gibi sanki. Avukat arkadaşa da sordum cevap bekliyorum...
Kesinlikle taahhütname geçerlidir.Adamı çıkarma hakkınız var.Tavsiyeme gelince adam çıkmadan asla evi almayın,bırakın satan adam kiracısı ile uğraşsın.Çıkmam derse mahkemelerde rezil olursunuz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri