Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
kendi habitatı içinde değerli nezih bir semttir. herkeş biribirini tanıdığı için kapını kitlemene bile gerek yok... başka sebeplerden ötürü kapılar pencereler çok çok zor açılır hale getiriliyor kesinlikle komşulukla ilgili bir problemden değil... mahalle sakini isen gecenin 3:37 sinde bile don gömlek sokakta oturabilir asfalta yayılabilirsin... kimse rahatsız etmez...seçkin gelişmiş bir entellektüel bohem burjuvazinin yaşam formunun canlı örneğidir orası...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Ama bugün bazı temaslarım oldu. Konut almaktan vazgeçtim. Çok itibarlı bir dostumdan dövizle alakalı şeyler dinledim . Kasım sonuna kadar sabretmemi , çok mutlu ve kazançlı olacağımı söyledi. Genelde kimseyle para konuşmazdım, kendisine konut aradığımı söyleyince , krediyle mi peşin parayla mı diye sorunca anlattım durumu. Bakalım , zaten hiç bir şeyi yüksekken , rağbetteyken almamak gerek. Nakitte bekleyerek fırsat arayacağım. Yatırım tavsiyesi olarak alınmamalı, sohbet olarak görülmelidir.
Yer İmleri