Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bir arkadaşım'in , Esenler Karabayır mahallesinde , Eski bina,çatı kat,120 mk evi var ,250 bin TL ye Alıcı,1200 tl ye kiracı bulamıyor..;-)))
    Adam evini kendisi oturduğu için, çatısını, boyasını,ufak tefek tamirat gerektiren şeyleri halletti.Simdi başka yerdeki yeni evine taşınmaya karar verdi.....Ev, ana caddeye ,taksim, şişli, Mecidiyeköy, avcılar, otobüs güzergahları durağı elli adım yakınında..Ama adamda şans yok..
    .Ya bir de böyle tersi durumlar var...;-))
    Karabayır bölgenin en berbat yeridir. Arkadaşınız 100 bine bile veremez evini.
    Çingene mahallesidir Karabayır. Hırsızı, tinercisi, torbacısı ne ararsan var.
    Dışardan biri ordan ev alıp oturmaz.
    Bölgeyi bilmeyen bir keriz bulması lazım evi satabilmesi için.

2.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Karabayır bölgenin en berbat yeridir. Arkadaşınız 100 bine bile veremez evini.
    Çingene mahallesidir Karabayır. Hırsızı, tinercisi, torbacısı ne ararsan var.
    Dışardan biri ordan ev alıp oturmaz.
    Bölgeyi bilmeyen bir keriz bulması lazım evi satabilmesi için.
    kendi habitatı içinde değerli nezih bir semttir. herkeş biribirini tanıdığı için kapını kitlemene bile gerek yok... başka sebeplerden ötürü kapılar pencereler çok çok zor açılır hale getiriliyor kesinlikle komşulukla ilgili bir problemden değil... mahalle sakini isen gecenin 3:37 sinde bile don gömlek sokakta oturabilir asfalta yayılabilirsin... kimse rahatsız etmez...seçkin gelişmiş bir entellektüel bohem burjuvazinin yaşam formunun canlı örneğidir orası...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kendi habitatı içinde değerli nezih bir semttir. herkeş biribirini tanıdığı için kapını kitlemene bile gerek yok... başka sebeplerden ötürü kapılar pencereler çok çok zor açılır hale getiriliyor kesinlikle komşulukla ilgili bir problemden değil... mahalle sakini isen gecenin 3:37 sinde bile don gömlek sokakta oturabilir asfalta yayılabilirsin... kimse rahatsız etmez...seçkin gelişmiş bir entellektüel bohem burjuvazinin yaşam formunun canlı örneğidir orası...
    Sn hmz stbyk gecenin ikisi üçü dördü değil de tam dakikası dakikasına 3.37 si diye yazmışsınız,o saatin özel bir anlamı mı var)))))))))

4. Ama bugün bazı temaslarım oldu. Konut almaktan vazgeçtim. Çok itibarlı bir dostumdan dövizle alakalı şeyler dinledim . Kasım sonuna kadar sabretmemi , çok mutlu ve kazançlı olacağımı söyledi. Genelde kimseyle para konuşmazdım, kendisine konut aradığımı söyleyince , krediyle mi peşin parayla mı diye sorunca anlattım durumu. Bakalım , zaten hiç bir şeyi yüksekken , rağbetteyken almamak gerek. Nakitte bekleyerek fırsat arayacağım. Yatırım tavsiyesi olarak alınmamalı, sohbet olarak görülmelidir.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ama bugün bazı temaslarım oldu. Konut almaktan vazgeçtim. Çok itibarlı bir dostumdan dövizle alakalı şeyler dinledim . Kasım sonuna kadar sabretmemi , çok mutlu ve kazançlı olacağımı söyledi. Genelde kimseyle para konuşmazdım, kendisine konut aradığımı söyleyince , krediyle mi peşin parayla mı diye sorunca anlattım durumu. Bakalım , zaten hiç bir şeyi yüksekken , rağbetteyken almamak gerek. Nakitte bekleyerek fırsat arayacağım. Yatırım tavsiyesi olarak alınmamalı, sohbet olarak görülmelidir.
    krediyle almanız halinde olumlu mu görüş bildirdi? Muhtemelen nakit almayın ama TL kredi ile alacaksan al demiştir.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ama bugün bazı temaslarım oldu. Konut almaktan vazgeçtim. Çok itibarlı bir dostumdan dövizle alakalı şeyler dinledim . Kasım sonuna kadar sabretmemi , çok mutlu ve kazançlı olacağımı söyledi. Genelde kimseyle para konuşmazdım, kendisine konut aradığımı söyleyince , krediyle mi peşin parayla mı diye sorunca anlattım durumu. Bakalım , zaten hiç bir şeyi yüksekken , rağbetteyken almamak gerek. Nakitte bekleyerek fırsat arayacağım. Yatırım tavsiyesi olarak alınmamalı, sohbet olarak görülmelidir.
    ev alamayanlar kendini teselli etmek için bu tarz "dedikodulara" itibar ediyor ancak maalesef. (bkz. kendim )

7.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    Masal anlatma. Fazla çukur seyretmişsin.
    Google a Esenler Karabayır yazıp görselleri tıkla, resimlere bak.
    Daha fazla yorum yapmayacağım.

8.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Masal anlatma. Fazla çukur seyretmişsin.
    Google a Esenler Karabayır yazıp görselleri tıkla, resimlere bak.
    Daha fazla yorum yapmayacağım.
    okuduğunu dinlediğini anlamamak toplumsal trajedimiz... ilahi komedya
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •