Hocam, gerçekleþen satýþ rakamýný alýcý ve satýcý haricinde kimse bilemez - istedikleri kadar kapora falan filan yazsýnlar

Ben bu dönemde bazý emlakçýlarla muhatap oldum, ayný daire için o kadar çeliþkili bilgiler aldým ki inanamadým.
Ýlgilendiðim bir sitede ayný özelliklere sahip bir daire emlakçý üzerinden 1300 civarý ile ilandayken bir diðeri sahibi üzerinden 1650'ye satýþta.
Özellikle sahipler üzerinden çýkan ilanlar tam komedi - ya alan olursa diye garip rakamlar.
Abartýlý fiyatlý olduðunu bildiðim ve takibe aldýðým onlarca ilan 2 ay geçmesine raðmen hala ilanda - ki þu an kötüleþen kredi þartlarýyla mümkün deðil gitmez daireler istenen fiyatlardan.
Velhasýlý, benim gözlemim %20-30 bandýndaki artýþlarla oluþan piyasa fiyatlarý alýcýlar tarafýnda genel olarak kabul gördü. Daha yüksek oranlardaki artýþlara mesafeli duruldu - ilanlar illa ki vardýr, satýþlar da olmuþtur ama ilan/satýþ oraný çok daha düþük kaldý.
Ben de sizin gibi pusuya yattým alýþ için, bakalým ilerleyen aylarda fiyatlar nasýl geliþecek

Yer Ýmleri