sýfýr ev 0.87 , 2. el 0.99 olmuþ. Büyük 5 ile 500.000 , diger illere 300.000 limit veriliyormuþ.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
sýfýr ev 0.87 , 2. el 0.99 olmuþ. Büyük 5 ile 500.000 , diger illere 300.000 limit veriliyormuþ.
Ailemde bir kiþi daire satýyordu vazgeçti.
Ekonomi iyiyken en az 2 kilo altýn edecek daireyi 1 kilo fiyatýna satýyordu, þimdi iyice 900 grama düþtü.
"Yok devenin nalý, bu kadar da bedava verilmez, o dairenin belli bir maliyeti var" dedik. Ortak kararla vazgeçirdik.
Yine de siz bilirsiniz, herkesin hesabý kitabý farklýdýr, nakite ihtiyacý farklýdýr, yatýrým planý farklýdýr.
Sizi etkileyip de baþka yatýrým araçlarýnýn karýndan mahrum etmeyeyim.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
bir halt olacaðý yok.
doðru baþkan. ben bugün 3kamu bankasýndan da teyit ettim.öðleden sonra deðiþti hatta.
þansýma sokayým. 1 aydýr ev bakýyorum tam dün beðendim biraz kapora verdim ,bugün gittim 0.87 oldu.
ekspertiz raporu 5 aðustosta bitenlerden sonra geçerli. yani ptesi baþvurup bekleyenler de 0.87 orana kalacak![]()
Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Yer Ýmleri