havasý en temiz il partikülü en az il Ardahan imiþ... Orada gece hayatý nasýl ?
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
havasý en temiz il partikülü en az il Ardahan imiþ... Orada gece hayatý nasýl ?
samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalýp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk.
hamza sütbýyýk; rasyonel akla atýlan imza.
Kiralarýn ekonominin genel gidiþatýyla çok ilgili olduðunuda unutmayalým.. Varsayalým 3k ya evi kiraya verdiniz dolar fýrladý 14 tl ye.. Koþa koþa kiracýya gidip dolar 14 oldu benim kiramý 6 k yap modunda iseniz daire kiraya vermek sizi bozar..Ben 400 dolar karþýlýðý tlye verdiðim bir dükkandan þuan 150 dolar karþýlýðý tl alýyorum.. Düzgün kirayý ödeyen adama gidip hak ararsanýz düzenli nakit akýþýndan olursunuz.. Çünkü sadece bir yerden kira almýyorum.
3 ayda neredeyse 600-700bin ev satýlmýþ olacak, biz bi ev alamadýk, vay arkadaþ evsiz kaldýk iyi mi. üstüne üstelik faizler düþtü diye evlerin fiyatý arttý, fakat bu sefer hem faizler hem ev fiyatlarý yüksek kalmýþ oldu.
Ayný durumdayýz yapacak bir þey yok nasip.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bende 6 aydýr daire arýyordum ama bu faiz indirimi azizliðine uðradýðýmdan alamadým. Haziran- Temmuz aylarýnda adeta kafama vuruyordum '' Aralýk- ocakta neden almadým sanki '' diye. Þimdi de - iyi ki almamýþým, kiram sabit. Elimdeki varlýklar %40 artýda , bu iþten de karlý çýktým diye seviniyorum.
Karlý çýkmak göreceli bir þey.. Ev sahibi olmak bambaþka bir þey.. Her sene mal sahibi ile kira anlaþma derdi, oðlum evlendi çýk derdi.. Bazen insana huzur kardan daha önemli gelir.. Ama yaþam tarzý ben ordan þuraya taþýna taþýna yaþarým diyeni kýnayamam. Ama ben kiracý deðil sahip olmayý seçtim ve kiracýlarýmýda eleþtiremem.
Bir uzaktan akraba 42 senedir ayný evde kiracý
Evde satýn aldýðý halde çýkmadý 15 yýl oldu alalý çünkü aldýðý kira oturduðu evin 2 katýna yakýn benzer özellikte olduðu halde .
Eski kiracý olduðu için iþine geliyor adamýn
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hayatýmda ilk kez kiraya çýktým, o da ailemin olduðu apartmanda kiralýk çýkýnca oraya gelelim eþim çalýþýyor cocuk bakýmý v.s. kolay olur diye istedik. ev sahibi durumumuzu biliyor ben bu evi satmam sizin gibi kiracý nereden bulacaðým fln.. neyse bi 8-9 ay geçti geçmedi ev sahibi ben kendi oturduðum evi alacaðým için burayý satýyorum almazsanýz hemen baþkasýna satarým dedi, biz de kaldýk öyle. ( bu evi hem almak istemiyoruz uzun vade de, hem de pahalý)
bana kiracýlýðýn sadece finansal getirisi götürüsü kimse anlatmasýn. bunlarý geçtik en ufak bir deðiþiklik/tadilat v.s. problem oluyor.
Yer Ýmleri