Originally Posted by
hkm
Aslýnda gerçekten yeri deðil ama sizi kýrmayayým sadece bir tane anlatayým.Asistanlýkta ilk yýlým bir sürü sezeryan asiste etmiþim ama bir türlü ilk sezeryanýmý yaptýrmadýlar.Genelde nöbetlerde yaptýrýlýr.Ne zaman denk düþse bir aksilik oluyor yaptýrmýyorlar.Sonunda bir tane denk düþtü tam yapacaðým son anda uzman ablamýz korktu yer deðiþmemizi istedi kendi yaptý ameliyatý.Benim çok bozulduðumu görünce bir elektif vaka vardý onu sen hazýrla perþembe sen yap dedi.Ben hastanýn salý çarþamba tüm tetkiklerini yaptýrdým.40 45 yaþlarýnda bir adamla 35 yaþlarýnda bir kadýnýn ilk doðumu.Aslýnda kýymetli bebek.Neyse son sabah ben son viziti yaptým ameliyata gireceðiz,adam yanýma geldi,doktor bey ameliyatý siz mi yapacaksýnýz ,evet dedim.Ameliyat esnasýnda acil bir durum olursa kadýnla çocuk arasýnda bir seçim yapmak zorunda kalýrsanýz aman ha çocuðu kurtarýn dedi.

))))))Yani ilk vaka olarak allahtan seçim yapmak zorunda kalmadým, ana da sað, çocuk da.
Adam niye oyle dedi ki?
Üreme icgudusuyle mi yoksa kadinda bir hastalik mi vardi?
;)
"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yer Ýmleri