400bin liraya istanbulda site içerisinde ev yok yemin ediyorum. Çoðu ahýr yada para karþýlýðý bedenini kiralayan insanlarla dolu siteler. 400bin tl bukadarmý deðersizleþti artýk anlam veremiyorum.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
400bin liraya istanbulda site içerisinde ev yok yemin ediyorum. Çoðu ahýr yada para karþýlýðý bedenini kiralayan insanlarla dolu siteler. 400bin tl bukadarmý deðersizleþti artýk anlam veremiyorum.
Þu an site içi düzgün bir ev en düþük 1 milyon ve bence çok ucuz.
Passatýn 500 , golf un 350 , egeanýn 200 olduðu bir ortamda ev fiyatlarýnýn çok kýsa zamanda ciddi artacaðýný düþünüyorum , özellikle istanbulda. Boþ arsa yok, yeni inþaat yok. Olanlar hep kentsel dönüþüm. Ýnþaat þirketleri alt ve orta segmenti hedefleyen tek proje yapmýyor. Hep üst. Bu da özellikli nitelikli orta sýnýfa hitap eden konutlarýn fiyatlarýnýn artmasý demek
Hocam onlarda fiyatmi. Yenmez içilmez altinin graminin 460 lira oldugu yerde baþini sokacak 1+1 ev bile en az 1milyon olmasi lazim.
1 aylik üfürükten alýnterinin bile 5 gram altin ettigi yerde beton demir yýgini bu kadar ucuz olmamali.
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
42 de alana yazýk dedik yýllarca 30 larda süründü. Ben ederi 28 demiþtim 32 düþtüðünde ihtiyaci olan alsin dedim. Arkadaþ hesap kitap bilmedigi için takýlmýyorum.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri