Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Beyler ne olacak bu ev fiyatlarý, faizler artýnca ev fiyatlarý düþer söylemi en azýndan istanbul için resmen çökmüþ oldu. konut fiyatlarý geleceði konusunda öngörü nedir 6 aydýr maþallah dolara göre bile geride kalmýyor, bundan sonra nasýl olur?
2 ay önce resmen bedava parayý kaçýrdýk, sonra fiyatlar düþer belki dedik ama þu an haziran temmuza göre daha pahalý konut fiyatlarý.. ey umut abi nerdesin![]()
Ankarada ayný fiyat düþmüyor artýyor ilginç bi þekilde
Napicaksin evi. Al dolarý bak keyfine.
Tanju dolarini 3 liradan satmisti, simdi kufrediyordur muhtemelen.
Eninde sonunda patlayacak bu dolar. Fed para pompalarken 7.50 yi gecen dolar, fed para toplarken 15 liraya gider.
SM-N770F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=4744631
395k$ dý geçen hafta yazmýþtým.
Þimdi 385k$
900k$ lardan beri takip ederim.
YTD
O egeli ben deðilim
Daha yolun baþýndayýz. Kasým sonunu sabýrla bekleyin!
Üniversiteler açýlmýyor uzaktan öðretim var en az Þubat ayýna kadar, bütün iþyerlerinde uzaktan çalýþma teþvik ediliyor, seyahatler þehir otellerinde konaklamalar asgariye indi.
Bunun etkilerini en geç kasým sonunda görürsünüz.
Somut örnek vereyim; en zengin varlýklý Koç, Sabancý, Özyeðin gibi üniversiteler bile kantin kafe restoran ve yurt kira gelirlerinden burs veriyorlardý. Bu sene burslarý büyük oranda kesmiþler.
Servis þoförleri de herhalde pazara sebze haline veya mandýralara mal taþýyarak geçimlerini saðlarlar.
Kasým sonuna kadar bekleyin dolar euro ve altýn bileþkesi bazýnda konut fiyatlarý Türkiye de düþmesin yemin ederim eþþek gibi anýracaðým.
Ha üstüne dövizi tutabilmek için tahvil faizleri artmaya baþladý %14 lere ulaþtýk. Yýl sonuna kadar %20 ler mümkün. Konut kredileri de buna göre +%5 ekleyerek sunulur.
Yer Ýmleri