Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Bu haber yalan...#SonDakika Ermenistan Savunma Bakanlýðý: Türkiye’ye ait bir F-16, bir SU-25 uçaðýmýzý düþürdü.
Bakýnýz yalanlandý bile...Böyle huberlerle ters köþeye yatýrýrlar, elindeki malý alýverirler. Viop pozisyonunu kapattýrýrlar.Habertürk TV
@HaberturkTV
·
2d
SON DAKÝKA! "TÜRKÝYE ERMENÝ UÇAÐINI VURMADI" // ERMENÝSTAN "TÜRK F-16, UÇAÐIMIZI DÜÞÜRDÜ, PÝLOT ÖLDÜ" DEMÝÞTÝ
ADEM AYAN
@ademayan66
·
44sn
Ýçine ettiniz, þimdi borsa toparlasa ne olur ki
hisselerin %70'in de set bozuldu. Düþenler kalkmakta zorluk çekiyor. Hatta kalkamýyor
Bir haber teyit edilmeden neden servisine izin verilir ki Özellikle de böyle bir haber
Tekrarlýyorum
EÐER bu haber yalansa Allah belanýzý versin))))))))))))))))))))))))))))))
Bu vatendaþ videolar çeken, yüksek takipçisi olan, hocam denilen biri. Nasýl ters köþeye yatýrdýlar bak...
Ulla huberin yalan olduðu belli. Bütün iþ haber takibi...
Ben de nüfusa baktým 1980 de 44 milyon 1990 da 54 þu anda sanýrým suriyeliler dýþýnda 83 milyonuz ,üretimi siz yazmýþsýnýz,daha ne olsun ,bence bitmiþ olay.Þeker fabrikalarý neden satýldý,neden þeker üretimi bitirilmek isteniyor.Neden yerli tohum kullanmamýz yasak.Siz soner yalçýnýn saklý seçilmiþler isimli kitabýný okuyun,cidden çok üzücü þeyler yapýldý.Hem hayvancýlýk hem tarým devlet eliyle bitirildi.
Bir de madem makarna üretiminde dünya birincisiyiz mantýklý olan buðday üretimine de abanýp sýfýr ithalatla bir haltý da biz dünyaya satabilmeliydik.Yahu buðdaydan bahsediyoruz ,bu araba motoru ,uçak parçasý ,buzdolabý kompresörü deðil ki dümdük buðday iþte en azýndan o konuda ithalata baðýmlý olmamayý becermeliydik.Sonra kore neden böyle oldu biz niye böyleyiz falan,boþ iþler boþ laflar tabi.
Yer Ýmleri