Haklýsýn Yaa Hamza, olimpik yüzme havuzlarý su deposu olarak kullanýlabilir. Emme Eskiþehir su kaynaklarý diye aratýrsan, Türkiye'nin en fazla su kaynaðýna sahip þehirlerden birinin Eskiþehir olduðunu görürsün.
Kim demiþ Eskiþehir'de deniz yok deyu? Büyükerþen ulla bu, boru mu? Eskiþehir'in içinden Morsuk geçiyor, üzerinde gondollar geziyor. Ayrýca rakýmýn 800 metre olmasýnýn acayip faydasý var bunu yazmacem, deli derler.
Açýk ara birinci, ikinciyle arasýnda fersahlar var. Eskiþehir'de yaþayanlar çok þanslý.Videonun sonunda kadýn ne diyor?Burada yazlýk evimiz var diyor.))))))))))))))))))))))))) Ey güzel memleketim,Büyükerþen gibi bir deha 600 bin nüfuslu bir vilayatýn belediye baþkaný, Kýlýçdaroðlu ana muhalefet partisi genel baþkaný.
Bir tiyo daha vereyim. 2000 sonrasý nüfusu 1700'den 11.000'e çýkmýþ bir yer var. Acayip bir artýþ. Onu da siz bulunuz efendim.
Bandýrma ve Bozüyük için güzel þehirler deðil dedik( Bandýrma'lý forumdaþ doðruladý, amonyak kokusu Baðfaþ, tavuk artýklarýnýn yakýlmasý Banvit yani sanayii) sanayi büyüyecek, lojistik öyle bir büyüyecek ki, tarým büyüyecek abi herþey var orada.
Ama Balýkesir merkez güzel þehirdi. Müstakil Amerikan þehirleri gibiydi. Betondan nasibini almýþtýr da yine de Bursa kadar almamýþtýr.

))))))))))))))))))))))))) Ey güzel memleketim,Büyükerþen gibi bir deha 600 bin nüfuslu bir vilayatýn belediye baþkaný, Kýlýçdaroðlu ana muhalefet partisi genel baþkaný.

Yer Ýmleri