Neden hikaye ? Alanlar kýsa yoldan mülklerini tescil ettirmiþ oldu Mi 9T Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Neden hikaye ? Alanlar kýsa yoldan mülklerini tescil ettirmiþ oldu Mi 9T Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=djoz;4890027]"Baþvuru yapanýn beyanýna uygun olarak düzenlenmiþtir" diyor.
Benim bu cümleden anladýðým "Adrese gidip evin durumuna bakmadýk. Ev mi var, ahýr mý var, harabe mi var bilmiyoruz. Adam ne söylediyse onu yazdýk."
djoz;4890027]
Bizim siteye tapular alinirken bizi sadece seetmedikleri kaldi.
Depreme uygunluk icin de her evin 3 ayri kirisinden numune aldilar (ne kadar test yaptilar bilmiyorum, ama parasini bayildik).
Devlet þartlara uymadýðýný tespit edersem iptal ederim diyor. Mesela uydu fotosuna bakarým izin verilen tarihten sonra yapýldýysa belgeyi iptal ederim yýkarým. Veya apartmanýn ortak alanýný iþgal ettiniz. Yapý kayýt belgesi aldýnýz kabul etmem diyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Daha önce yürürlükte olmayan, yeni uydurulmuþ bir þey.
Tam da kasa boþalmýþken çýkardýlar.
Ve ayrýca devlet bir yeri yýkmak isterse kat mülkiyet tapusu bile ona engel olamaz. Kamu yararý için falan der, iþi kitabýna uydurur, paldýr küldür yýkar.
Yýkmak istemediði yerlerde ise tapu tahsis belgesiyle bile oturuluyor, alýnýyor, satýlýyor.
Yani tapu bile devletin karþýsýnda fazla direnemezken, bu belge epey uyduruk kalýyor.
(belge saðlam bile olsa depremde can kurtarmaz, o da iþin ayrý bir boyutu)
Tapular derken, yani hangi tür tapudan hangi türe geçtiniz?
Geçen sene ertelenen Deðerli konut vergisinin, toplam gayrýmenkul varlýk deðeri vergisine doðru dönüþtürülecekmiþ gibi bir söylenti duydum. Aslý astarý var mý?
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
adalar
chp adalar ile alakasý olmayan eski cumhuriyet gazetesi temsilcisini maðdur oldu diye istanbul adalar ilçesine baþkan yaptýrmýtý .. peki deðiþen bir þey var mý , yok...
bir de eski yönetim ne yaptý güya imar planýný geliþtirdi...
kazanýlmýþ hak bir kavram adalarda yok ...
binalarýn % 95'i eski yapý stoðu , yenilenmeleri gerek...
izin vermiyorlar...acayip bir kafa güçlendirme yapabilirsin... yani taþýycýlarýn etrafýný ekstara beton attýrýp mantolayacaksýn duvarlarý da kaldýrýp perde beton attýracaksýn...
bir de aylarca anýtlar kurulunda bu projeleri onaylatman ardýndan belediye ile uðraþman gerekiyor...
izandan eþitlikten insaftan uzak chp kesinlikle adalarý haketmiyor....
allah istanbul'u , 7.1'in üzerindeki depremden korusun...
Yer Ýmleri