Originally Posted by
djoz
1 milyona müþteri bulduysa niye deðerlendirmesin?
Örneðin siz 900 teklif ettiniz ama 1 milyona müþteri çýktý, bu adam salak mý 100 bin lirayý tepip size ucuza versin?
Bir ara "evlere müþteri yok, ama fiyatlar yükseliyor" diye þikayet edenler vardý.
Adam müþteri bulmuþ iþte. Problem nedir?
Ben zaten 10 yýldýr þunu çözemedim. Baþlýkta bu konuda müthiþ bir kafa karýþýklýðý var.
Þu an kiralar uygun deðil mi? Bu konuda çoðunluk hem fikir, hatta bu zamanda kirasýný zamanýnda ödeyen kiracý bulanlar öpüp baþýna koysun, kira artýþlarýnda mýz mýz yapmasýnlar, üçe beþe bakmasýnlar deniyor.
Þimdi, bu durumda ev sahipleri enayi mi, yoksa kurnaz fýrsatçýlar mý? Hem pahalý alýp, ucuzdan kiraya verirlerken enayi. Satmak istediðinde, fazla para istediði için, kurnaz fýrsatçý...nasýl yani...bir insan hem enayi, hem kurnaz fýrsatçý nasýl oluyor.
Yoksa, problem sizin piyasa deðerlendirmenizde olabilir mi? Ayrýca, ortada noter, kapora vs yoksa iki taraf da her türlü vazgeçebilir. Hatta þöyle yapmýþtýr satýcý, "kardeþ, bak arkadaþ zaten 1 verdi, satmadým, zaten biraz da kýl olmuþtum herife...sen çok istiyorsan 1,1 vereceksin..iþine geliyorsa"
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri