Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Arkadaþlar, þurada bir konuda insanlarý bilgilendirmeye çalýþtýkça ; bazýlarý inatla sulandýrmaya çalýþýyor. Acaba diyorum bunlarýn dümeni de bu yönde ? Yahu, kendi baþýna gelmedi diye diðer insanlarýn yaþamadýðýna nasýl karar veriyorsunuz. Abuk subuk yazacaðýna , kafanýn kenarýna koy bu bilgileri en azýndan zararý olmaz.
Ben çanakkale boðazý diyorum, adam yandý g..ümün aðzý diyor. Yani doðruyu konuþulmaz hale getirmek için olmadýk þaklabanlýklar yapýlýyor. Ne halin varsa gör der geçerim. Ama temiz yürekli insanlarýn alýnteriyle kazandýðý paralar dolandýrýlmasýn diye yazýyorum. Sana bu bilginin ne zararý var ?
Aslýnda Bu tiplere tesadüf etmeli kazýklar. Misal ; Ucuza dubleks daire aldým diye sevinen bir vatandaþýn mahkemeye verilerek ; çatý ortak kullaným alanýdýr , tüm paydaþlarýn kullaným alanýdýr kararý çýkartýldýðýný da duymamýþtýr bunlar. Elbette tüm dubleks ler için geçerli deðil. Tapuya iþlendiðini ve baðýmsýz bölüm olarak geçirildiðini görerek alana bir þey yapamazlar.
Neyse , bu kadar bilgi yeter. Ýnsanlar karþýlýksýz paylaþýma alýþýk olmadýklarýndan, kabul edemiyorlar. Avukata para vererek ulaþtýklarýnda bu bilgileri alsalar çok kýymetli olur.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....-onadi-6227141
Yargýtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararý emsal mahiyette bir karar oldu. Artýk eþler, diðer eþin rýzasý olmadan aile konutunu satamayacak, bankaya ipotek olarak veremeyecektir. Borcun ödenmemesi sebebiyle banka icra yolu ile satýþ yaparsa satýþ ve tapu tescili iptal edilecektir. Yani eþin açýk rýzasý olmadan aile konutu üzerinde ipotek tesis edilmeyecek, iradi veya icrai satýþ yapýlamayacaktýr. Yargýtay Hukuk Genel Kurulu'nun bu kararý bu yönüyle son derece önemli ve emsal mahiyettedir" dedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
ufakta olsa banka kredisi kullanmak bu tarz sorunlardan korur sanýrým? banka konut kredisi açarken bunlarýn hepsini gözden geçirecektir
Yer Ýmleri