150 bin lotu niye aldýlar o zaman 214 den....ben yazdýðýmda 213 214 idi.....vermek istesem 213 e verirdim demem o ki pasife satýþ yazdýnmý iþlerine gelmezse almýyorlar...ytd
150 bin lotu niye aldýlar o zaman 214 den....ben yazdýðýmda 213 214 idi.....vermek istesem 213 e verirdim demem o ki pasife satýþ yazdýnmý iþlerine gelmezse almýyorlar...ytd
deras 2,20'lerdeyken ayný fiyatlarda olan ecilc þu anda 3,13 yakarak tam 1 tl fark koydu , sabýra devam...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Adamlar hala 2,10 üstünde vermeye çalýþýyorlar. Deðiþik bir yaklaþým. Acaba hisse yenimi halka arz ediliyor diye insanýn içinden geçmiyor deðil.
2.15teki 146 bin klkrsa belki iþ yapar
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri