ÝMTIYAZI OLMAYAN HISSELER ÝÇÝN DE EN DÜÞÜK SERMAYELÝ ÞÝRKET DERLÜKS.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
ÝMTIYAZI OLMAYAN HISSELER ÝÇÝN DE EN DÜÞÜK SERMAYELÝ ÞÝRKET DERLÜKS.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bedelli yaptý mý bu þirket arzdan beri?
Redmi 7A cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Neler oluyor dostum .yenýlenebýlýr enerjý falan .
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
HAYIRLI OLSUN
Derlüks Yatýrým Holding, yüzde 135 oranýnda bedelsiz sermaye artýrýmýna giderek, sermayesini 75 milyon liraya yükseltme kararý aldý
BORSAGUNDEM.COM
Hisseleri Borsa Ýstanbul'da iþlem gören Derlüks Yatýrým Holding (#DERHL) bugün (18 Temmuz) gerçekleþtirilen yönetim kurulu toplantýsýnda bedelsiz sermaye artýrýmýna gitme kararý alýndý.
Kararla ilgili Kamuyu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açýklamaya göre þirket, 31.912.500 TL mevcut sermayesini, tamamý iç kaynaklardan karþýlanmak suretiyle 43.087.500 TL (%135 oranýnda) yükselterek 75.000.000 TL'ye çýkarmak için çalýþmalara baþladý.
Açýklamada, sermaye artýrýmýnda kullanýlacak tutarýn tamamýnýn emisyon primlerinden karþýlanacaðý ifade edildi.
Bundan sonraki süreçte, þirketin sermaye artýrýmýyla ilgili SPK'ya baþvurmasýnýn ardýndan Kurul'un kararý beklenecek.
Derlüks, sermaye artýrýmý baþvurusuna onay almasý durumunda 75.000.000 TL olan kayýtlý sermaye tavanýna ulaþmýþ olacak.
Þirket tarafýndan KAP'a gönderilen açýklamanýn tamamý þu þekilde:
Þirketimiz Yönetim Kurulu bugün yapmýþ olduðu toplantýda,
1) Þirketimizin 75.000.000 TL kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 31.912.500 TL nominal deðerli çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý Paylara Ýliþkin Primler hesabýndan karþýlanmak suretiyle iç kaynaklardan toplam 43.087.500 TL nominal deðerde %135 oranýnda bedelsiz artýrýlarak 75.000.000 TL'ye çýkarýlmasýna;
2) Söz konusu bedelsiz sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek her biri 1 (Bir) Türk Lirasý nominal deðere sahip 43.087.500 adet nama yazýlý payýn, Þirketimizin mevcut pay sahiplerine sahip olduklarý paylarý oranýnda bedelsiz olarak kayden daðýtýlmasýna;
3) Düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanmasý amacýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmasýna karar verilmiþtir.
Ýlerleyen zamanda, süreç ile ilgili geliþmeler kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
ne olur bundan sonra ?
Ýlk altý aylýk bilanço geldi drhol muhteþem bir bilanço 41 milyon kar açýklamýþ
Baskýya devam ediyorlar ama nafile çabalar..
Güneþ balçýkla sývanmaz
Bu þekilde mal toplanmaz
Bilanço harika bedelsiz bekleniyor akd durumu borsanýn rallisi
Akýllý ol tahtacý..
Yer Ýmleri