Originally Posted by mavideniz000 Smart ceoem de borç kapadý Gunaydin halka arza giriyormusunuz cok kisi burda kararsiz Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by suatt38 Gunaydin halka arza giriyormusunuz cok kisi burda kararsiz Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Çok kiþi dediðiniz 3 kiþi herkes kendi kararýný verir
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Originally Posted by mavideniz000 Çok kiþi dediðiniz 3 kiþi herkes kendi kararýný verir siz kac lotla giriceksiniz.ben sahsen 3000 tane yazdim oda korka korka Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by suatt38 siz kac lotla giriceksiniz.ben sahsen 3000 tane yazdim oda korka korka Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi O ben de kalsýn
Alým yapýlmýyor iþ bank siz hangi aracý kurumdan aldýnýz
Originally Posted by Musty070 Alým yapýlmýyor iþ bank siz hangi aracý kurumdan aldýnýz Allahiniz seven su isbank kullanmayin.o araci kurumdan islem yapan batmaya mahkumdur.yilardir beni acayip somurdu. Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by ümit05 bunun ederi buysa derimod en az 30 tl eder hadi bakalým :D
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
Sans icin 3000 lot alis girdim.oda ben pek guven vermedigi icin bakalim ne olcak. Lenovo A6020a41 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri