2.46 kapattý,pijler
Bulaþmayýn derim ben zarar falan býrakmadým karla ayrýldým beyazdan þimdi tahta sahibine 2.49 ve 2.50 den gitti
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Hýrsýzlýk, yolsuzluk, arsýzlýk diz boyu; sonra sövünce edepsiz oluyoruz. Vay aq
Meksa ve globalin tecavüzü, SPK daki hacýlar da çekirdek çitliyola...
Amaç; paylaþmak. Paylaþýmlarým ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr.
Paylaþýmlarý ; Beðenirsen , "forum itibarýna ekle " kýsmýný, beðenmezsen "takip listesinden çýkar " kýsmýný kullan basit yani.
Halka arz var buyrun desinler, "arzýn 2 katý talep geldi, lot lot daðýtýldý" desinler. Parayý ver, bekle... Millet senin sýrtýndan kazansýn, akþam boðazda o parayý iç etsin... Boðazlarýnda kalsýn![]()
Paylaþýmlarý ; Beðenirsen , "forum itibarýna ekle " kýsmýný, beðenmezsen "takip listesinden çýkar " kýsmýný kullan basit yani.
Butcher herkesi soydular hayýrdýr hasar çokmu
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Maalesef hak veriyorum tam bir süzme hareketti ama bugün usta çýrak demedi bilinçli bir þekilde mallarý daðýttý ilerleyen zamanlarda 1 TL görmezse adam deðil bu hisse
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri