Amaç; paylaþmak. Paylaþýmlarým ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr.
Paylaþýmlarý ; Beðenirsen , "forum itibarýna ekle " kýsmýný, beðenmezsen "takip listesinden çýkar " kýsmýný kullan basit yani.
sýrf patronu google den aratsam kim olduðu nu anlardým
burak yýlmaz sinan engin bu ne la
adam paranýzý çatýr çutur yerim demiþ resimlere bak
Globale iskonto mal verirsen gelene geçene böyle çakar geçer sizin ben cibiliyiyinize ne deyim artýk soygun tibini degistererek yapýyorlar eðer ben zarar etiysem herkes battý bu hissede yarýn takasý gören aþaðý doðru çakar ben kurtuldum sizde en kýsa zamanda kurtulmaniz
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Paylaþýmlarý ; Beðenirsen , "forum itibarýna ekle " kýsmýný, beðenmezsen "takip listesinden çýkar " kýsmýný kullan basit yani.
Ben kapanýþa yakýn daha da mallandým , sýkýntý olacaðýný sanmam , yukardan mal alan adam neden düþüðe satsýn , bekleriz biraz en kötü.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Açýk iþlem hacmi; 2,648,623
Aort; 2,56
Ortalamadan hesaplarsak, 1,034 M civarý açýða satýþ.
Lan bu ne cesaret, vay vay ...
Patronun parmaðý bu günkü düþüþte yoksa, yarýn bunlarýn canýnýn okunmasý lazým.
Yoksa su katýlmamýþ OÇ, double penetrasyon yaptý demektir.
Hesapta nakit olmayýnca hisseyi alamýyorsun. Nasýl açýða satýyorlar o zaman.kagida para giriþi var.global yukardan verdiklerini yerine koydu.milleti korkutup mal sattirdilar bence.ama ne olursa olsun bugünkü hareketler hiç yakýþmadý bir daha küçük yatýrýmcý bulamazlar....ytd
Yer Ýmleri