Sadece tek bir þey söylücem. Meksa global patron iliþkisi takaslara bakmak yeterli...
Sadece tek bir þey söylücem. Meksa global patron iliþkisi takaslara bakmak yeterli...
Öksüz hýrsýzlýða çýkmýþ ay akþamdan doðmuþ minaki![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bir gün bu operasyonlarý yapanlarý kurþunlayacaklar ondan sonra her þey rayýna girecek. Baþka düzelme þansý yok. Biz gideriz baþka kurbanlar gelir. Bir gün bunlarýn kurban olmasýndan baþka çare yok.
almayýn aldýrmayýn diyecemde ben aldým kime satacaðým
yeni girecekler dikatli olsun adamlar ya daha çoðunu satamadýlarsa karþýlayan hep ky deðil
hatdime deðil almayýn demek
bu top çevirme elbet biter dikatli olun
Olay meksa yada global deðil. Biz neye göre alacaðýz bu þirketi...Desa ve derim üretim yapan ve satan þirketler...dersa da ne var bana açýklasinlar... Kyler diþinden týrnaðýndan biriktirir... Meksa globalde vb þirketlerde kucaða verir. Yarýn bana göre son gün eðer bu dassakli gelmezse onu da biliyorum... Bu is burda bitmiþtir ... Rabbim hakkýnýzda hayýrlýsýný versin. Dersa dersini verdi. Son ders yarýn...
en çok düþen ilk üç deyiz
reklamý .iyi yapýyor
yarýn ismini duymayanlar gelir bir penisilin daha
Yer Ýmleri