Çile bülbülüm çile.
266 dan aldýðýmýz mallarý bakalým kactan vereceðiz daha ne kadar bekletecek benim için problem yok alýþtýk artýk beklemeye.ne zaman kâr ederse o zaman yollarým.. babalarla beraber...ytd
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kurtlar vadisi dizisinin unutulmaz karakterlerinden olan ünlü oyuncu Görkem SEVÝNDiK i bile yönetim kurulundan istifa ettirdiler. Adam ben bu vebale dayanamam dedi çekti gitti. Zapatalar sahi siz ne ayaksýnýz. Gözünüz dönmüþ sizin.
Kurtlar vadisi olmuþ tahta. Bozkurt mu elma kurdu mu bilemedim.. çerez parasý dedik yine zehir etti günü..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
der as anektar koltun altýnda galýk bisti araanektar diym anektar
Yer Ýmleri