Þirketten hiç ses çýkmýyor. Yukselisleri haberle desteklemedikleri sürece kalýcý yükseliþler zor. Þirketin fitili artýk ateslemesi lazim
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketten hiç ses çýkmýyor. Yukselisleri haberle desteklemedikleri sürece kalýcý yükseliþler zor. Þirketin fitili artýk ateslemesi lazim
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim girmemi bekliyor ama ben daha girmedim[emoji4][emoji4]
It is the average of 5 people in the human environment..
Tuzla'da yanan deri fabrikasý diyorlar deras olmasýn!
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Alýnan bilgiye göre, Orhanlý Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Ema Kimya Sistemleri-Huntsmann’a ait fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangýn çýktý.
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Þu an bulunduðum hissede %40 civarý kârdayým ve 6 aydýr elimde tutuyorum,
düþündüðüm bir rakam var, onu oraya gelince vereceðim.
Deras'a gelince; halka arzdan pardon halký arzdan alanlara bir sözüm yok, sadece sabýr diliyorum,
ama þakasý bir yana deras arz ile finansal sorunlarýný büyük oranda çözdü gibi,
bu seviyelerden alanlara gelecek ilk bilanço sonrasý kazandýrýr diye düþünüyorum..
It is the average of 5 people in the human environment..
Þu an galip in hisselerinden biri mevcut bende. Bir de bu. Hep zarar hep ziyan.. Ama galipin kredisi çok bende. Adam gibi adam. Her an çýkma fýrsatý verebiliyor..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Yer Ýmleri