ben hangi hisseyi satsam o emin olun gidiyor gedik sanki benim sattýðým her kaðýdý topluyor bakýn bugün benim inadýma yüzde 5-10 yaptýrýrlarsa þaþýrmam!
ben hangi hisseyi satsam o emin olun gidiyor gedik sanki benim sattýðým her kaðýdý topluyor bakýn bugün benim inadýma yüzde 5-10 yaptýrýrlarsa þaþýrmam!
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
dün herkes tavan olacak þu olacak bu olacak derken gönderdiði ilaçlý gazoz ve deðerlenen gayrýmenkulleri satabiliriz haberini kimseye yedirmeyiz babýnda yüksek açýp alçak kapattýlar
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Son düzenleme : Limoncu; 26-09-2019 saat: 11:06.
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
gazoz satýþlarý iyi gelirse belki borçlarý öderler.ana iþ ten hiç haber yok..yan iþlerle ilgili haberler veriyorlar...deri sezonu açýldý...sipariþ falan yoku acaba....ytd
alýþlar fena deðil, fake mi bilemem.. takibe devam.![]()
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
alanlar güçlüyse meksanýn malýný bitirirler.ama karþýlýklý da olabilir.zaten bu kaðýdýn halka arzý ayrý bir olay zararýna mal satmakta neyin nesi...ytd
þer çetesi iþ baþýnda...müsade etmiyorlar gitmesine..ytd
Yer Ýmleri