Takas var mý arkadaþlar
Takas var mý arkadaþlar
Bugün meksa alýþta a1 alýþta gerisi teferruat takas iyi aþaðý býrakmak istemiyorlar..219 da geçirmiyorlar ytd
Bu hissenin takaslarýný bir türlü çözemedim, çözemeyeceðim de, her kademede yüzbinler oynuyor, sanýrsýn borsanýn lokomotif hissesi, hacim yapýp malmý daðýtýyorlar, mal mý topluyorlar belli deðil, bist 100 e mi girmeye çalýþýyorlar anlamadým.
Hakkýmýzda hayýrlýsý, inþallah herkes güzel bir kazanç saðlar.
artýk hava serinliyor egeden itibaren yaðmur baþlýyor ve akþam istanbula geliyor deri montlarý hazýrladýk ama iþ yok bunda!![]()
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Meksa pastanýn solundan yüklenmeye devam ederse bir þeyler olur bence.Arzdan beri yüklü açýk pozisyon taþýdýklarýný düþünüyorum.
Paylaþýmlarým sohbet amaçlýdýr...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Gidecek hisseyi götürmüyor ***ler. 5-10 kuruþluk bantta al-sat yapýyorlar. Gasp ettikleri paramýzý vermeye yanaþmýyorlar ama hissede de her türlü kâr ediyorlar.
Tavan 2.56 ben buraya yazayýmda ne olur ne olmaz. YTD.
Yer Ýmleri