Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu kaçýncý 218 den dönmesi sayýsýný unuttum...yukarýsý yok diyorlar gidérse kafalarýna çok mal çakacaklar ...biz boyle iyiyiz.ytd
Deraszade arkadaþlar,
yeni bir halka arz var, katýlmayý düþünüyorum.
ne dersiniz, tavsiye eder misiniz [emoji849][emoji849]
it is the average of five people in the human environment..
Kimin yaptýðý onemli...son üç halka arzdan en kötüsü deras natan enerji en son yapýldý 580 den þimdi 950 deresi yapanlar utansýn milletin ahýný aldýlar insanlarý kandýrarak....ytd
Tam baþ belasý bu hisse..
Borcu yýktý ky ye...
Ne insanýmsýlar var þu memlekette, illa “sadece patrona deðil bana da sövün “ diyor. Tabii ki hatrý kalmasýn, ona da gereðini yapýyorum. Milletin caný burnunda , anlamadýysan. Yuh daha neler...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Amaç; paylaþmak. Paylaþýmlarým ; al-sat-tut tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr.
Paylaþýmlarý ; Beðenirsen , "forum itibarýna ekle " kýsmýný, beðenmezsen "takip listesinden çýkar " kýsmýný kullan basit yani.
dün millete 2,14 ortalama ile verdi, bugün göstermelik 1 lot iþlem 2,14 ten. Üstüne çýkmak isteseydim dün satmazdým diyor yani.
Yer Ýmleri