-
"Çerkes" kardeş, amma yazmışsın..
Benim de yazıp paylaşacak çok şeyim var ama, sırf üşengeçlikten yazmıyorum 
Çabanı ve enerjini tebrik ederim...
Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır 
-

Originally Posted by
ESLU
"Çerkes" kardeş, amma yazmışsın..
Benim de yazıp paylaşacak çok şeyim var ama, sırf üşengeçlikten yazmıyorum

Çabanı ve enerjini tebrik ederim...
Sevgili Uslu,
Kendimden şüphe etmeye başladım burayı izleyince. Ama anlıyorum ki kimseler araştırmamış. Benim arayıp bulamadığım bir ürün ve aslında insanlar anlasa pek çok insanın arayıp bulamadığı bir ürün. O yüzden sabırla ve dilim döndüğünce anlatırım. Sonu Allah kerim..
Selamlar
***Çerkes***
-

Originally Posted by
Çerkes
Sevgili Uslu,
Kendimden şüphe etmeye başladım burayı izleyince. Ama anlıyorum ki kimseler araştırmamış. Benim arayıp bulamadığım bir ürün ve aslında insanlar anlasa pek çok insanın arayıp bulamadığı bir ürün. O yüzden sabırla ve dilim döndüğünce anlatırım. Sonu Allah kerim..
Selamlar
***Çerkes***
elinize sağlık aynı düşünceleri paylaşıyoruz.
ama ne hitmetse burada hisse almayanlar daha çok yazıyor alanlar ın çoğunun bir şikayeti yok
-
Tam olarak benim için de aynı. Forumun başında da yazmıştım; en az 10 yıllık hayalim bu idi. Neden yapmazlar derdim hep.
Türk sermaye piyasaları için olması gereken bir araç. Ama şu ana kadar "devlet" arkasında durmadı. Durmayacağını hissettiğim için, halka arzdan birkaç gün sonra, 42'li fiyatlardan çıktım.
Spk, devlet,Toki vs.. bu konuda çok ama çok büyük hata yaptı. Sebebi her ne olursa olsun, küçük yatırımcı bu ürüne küstürülmemeli idi.
Bu adamlar yanlış yapmaktan hiç bıkmıyorlar

Originally Posted by
Çerkes
Sevgili Uslu,
Selamlar
***Çerkes***
Dünyanın En Zor İşi; Cahil Birine, Kandırıldığını Anlatmaya Çalışmaktır 
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri