Yanýlýyor muyum diye tekrar hesapladým.
2+1 Ofis Satýþ fiyatý 56,78 tl ye geliyor.
Þu anda 36,00 tl den iþlem görüyor.
%57,7 düþük fiyattan iþlem görüyor.
5+1 in ise 66,41 tl deðerinde.
![]()
Yanýlýyor muyum diye tekrar hesapladým.
2+1 Ofis Satýþ fiyatý 56,78 tl ye geliyor.
Þu anda 36,00 tl den iþlem görüyor.
%57,7 düþük fiyattan iþlem görüyor.
5+1 in ise 66,41 tl deðerinde.
![]()
Hesaplamalar ortadaÞaka mýsýnýz
Burayý okuyan Vakýfbank ,toki, makro, spk yetkililerine sesleniyorum.
Bu ülkenin geleceðine ve güvenine ciddi zarar verdiniz farkýnda deðilsiniz.
Þimdi bu kaðýt alanlar 3 aydýr ciddi zararda olduklarýný çevrelerine anlatmayacak mý
Sizin sonra sunmayý düþündüðünüz 6 farklý projeden kim halka arza girer ???
Kendinize, yasalara, eksilik neredyse bir an önce çeki düzen verin ayýptýr...
Ayrýca supersinan destek at destek at dedin
Valla aldým 36.20den yine düþüyor.
Dediðim gibi sen ben ve olmaz bu iþ.
Ciddi alým lazým.
Hepsi okuyor %100 eminim.
Vakýfbankta portföyü aþaðýya çalýþtýran kiþi takip ediyordur ama yazamaz ya emir aldý vakýfbank üst yönetiminden yada anlaþmalý fiyatý düþük tutmaya çalýþýyor çünkü portföy yada fon yönetimi ne derse desinler belirli bir deðerlere göre hesaplanýr
bir hissenin deðeri gibi emlaðýn deðeri var bunu hesaplamalarýna dahil etselerdi çoktan 56 ya yakýn olurduk. ( satýþ ofis fiyatýna )
hadi kriz riskini eklesinler %10 aþaðý olsun gene 51 tl olurdu diyelim ama 36 olmazdý
demek ki portföyü yada fonu manuel kasýtlý iþletiyorlar.
O zamanda Spknýn devreye girip kyyi korumasý gerekirdi, mesela tahtayý sahipsiz býrakmamasý gerekirdi Spk neden aksiyon almýyor
devlette birinin talimatýmý varda 3 aydýr karýþmadan izliyor. þu anda bile tahtayý zararýna çalýþtýran fon/portföy sahibi þirketlerden yazýlý bilgi almasý açýklamasý gerekirdi. Tabi Spk þunu diyebilir bizim kitabýmýzda böyle bir kural yok diyebilir.
O zaman sen küçük yatýrýmcýyý yada ev almak isteyen yatýrýmcýya ürün sunmadan gerekli önlemleri alman gerekmez miydi.
Ýþini doðru yapmamýþsýn demektir!
Hadi farzedelim gerçekten makro inþaat pahalýya halka arz etti, sen spk olarak buna neden izin verdin senin denetçin bilirkiþin referans aldýðýn kiþi/bilgi neydi neden 36dan halka arz ettirmedinde 42,5tan halka arz edilmesine izin verdin soruþturma açýlmasý lazým!
Toki nerede para tokide deðil mi? Toki devreye girsin ben yatýrýmcýdan 42,5 liraya x milyon para aldým. tahtadan toplayayim desin neden toki borsadan mal almýyor. Mevzuatýnamý aykýrý, zaten bu yeni bir ensturuman deðil mi yeni mevzuat oluþturmalarý gerekmez mi gerekir. o zaman toki aksiyon alsýn elindeki para ile hisseyi 36-42,5 bandý arasýnda ( þirketlerin kendi hisselerine yaptýgý gibi ) toplasýn. Al sana akýl vereyim Tokide bunu kimse düþünemiyorsa beni iþe alsýnlar. Toki þu anda faizde tutuyorsa parayý teknik hata yapýyor faiz %13 ken þu anda hisse toplasa topladýðý kaðýtlardan daha fazla kar eder. Hesabý yukarýda var %57,7 kar marjý var.
Toki benim paramla þu anda beni koruyacakken zarar ettiriyor.
Bu tarz aksiyonlarýn alýnmamasý hiç suçlamak istemediðim makro inþaata gözümü çevirdiðimde akp küçükçekmece gençlik kollarýnýn kurucusunun makro inþaat yönetim kurulu baþkaný olmasý da bir tür inorganik iliþkiden kaynaklanabileceði þüphesini düþüncesini bende oluþturuyor. Makro inþaat devreye girsin aðaoðlu yada diðerleri gibi benim fiyatýmý düþüremezsiniz desin açýklama yapsýn satýþ ofisindeki fiyatý 56,78 iken 36-42 bandýnda toplarým 42,5 üstüne satýþa yazarým desin. Sadece inþaat yaparýz yerine yatýrýmcýyý koruruz desin vizyonu büyütsün.
Imkb yaþýyor mu ? Yeni projeleride bu þekilde halka arz yapýlmasýna destek olacakmýsýnýz. Menkul kýymet deðil mi.
Spknýn herþekilde þuçu var. Portföy iþleten kiþilerinde suçu var.
Toki aksiyon almalý çünkü garantörsün illa inþaat firmasýmý batmalý iþi tamamlamamalý.
Spk ve Toki mevzuatý deðiþtirebilir deðiþtirmeli de, sadece bizim için deðil gelecek emlak hisseleri içinde.
Bunlarýn hepsini bir kenara býraktýðýmýzda hepiniz devletin kademelerinde ve þirketlerin baþýndaki parasý olan eðitimi çevresi olan deðerli insanlarsýnýz soruyorum size FETÖ gibi içinizde yeni bir teþkilat mý var ?
Toki'de açýða alýnan fetöcüler vardý.
Toki 25iþi açýða alýndý.
Spkda göz altýna alýnanlar
SPK 14 kiþi gözaltýna.
Vakýfbank 2 ilginç olay
Vakýfbank faiz
Vakýfbank Bölge Müd. Görevden Uzaklaþtýrýlan 1 kiþi
Imkb
18 Temmuz 2016 itibarýyla 51 kiþi ile iþ iliþkisini sonlandýrdý.
Ne o FETÖ'cüleri hala temizleyemediniz mi yoksa yeni bir teþkilatýn tuzaðýna mý düþtük.
Burnuma pis kokular gelmeye baþladý hadi biz parasal olarak zarardayýz ya siz temiz misiniz ?
Bence SPK,TOKÝ,VAKIFBANK,MAKRO inþaattakiler savcýlýk tarafýndan incelemeye alýnsýn tekrar soruþturma geçirsinler.
Bimer'e þikayet edecek arkadaþlar bu yazýyý da referans olarak gösterebilir.
Bakalým okuyorlar mý okumuyorlar mý.![]()
Son düzenleme : supersinan; 29-06-2017 saat: 14:18.
Bende alýyorum kardeþim korkmaya gerek yok, ülkemde bildiðim kadarý ile kriz yok.
Kriz varsa birisi söylesin bende baðýrayým kriz var diye heryerde.
Benle senle olur kardeþim kendine güven 42,5'tan bize satanlar satýlmasýna izin verenlerin utancý ayýbý teþkilatý bu.
42,5 aldýðýmýz kadar cesursak 36,2den neden almayalým diðer arkadaþlarda inanacak ve destek atacaktýr.
fiyatý 37-38-39-40 þeklinde yükselmeye baþladýðýnda diðer arkadaþlarda alým yapacaklardýr.
Herþey güvene dayalýdýr bu kaðýdý kontrolsüz elimize verenlerin suçu bu
sivaslý 1 yatýrýmcý satýþ yaptýda kaðýt çöktü açýklamasýný yapanlarýn utanmasý gerekir.
Bahanedir ayýptýr!![]()
Para olarak zararda olabilirim ev almak için girdiðim projeye lanet olsun diyerek satýp çýkabilirim.
para kaybedebilirim hisseyi satabilirim ama onurumu þerefimi haysiyetimi ailemi insanlarýmý vatanýmý SATMAM !
Bakýn nereden nereye getirdiniz kendi insanýnýzýn psikolojisini ne umutlarla açtýðým sayfada kendinize lanet okutuyorsunuz.
Devlet büyükleri çýkýp konuþuyordu proje ile ilgili þimdi neden çýkýp açýklama yapmýyor kendi vatandaþýný korumuyor. ???
Yer Ýmleri