Yaaa rosense abi eccük ötede oyna, üclü kombo kombo gurcalama þindi, her grafik tutucak diye bi kural mý var![]()
Yaaa rosense abi eccük ötede oyna, üclü kombo kombo gurcalama þindi, her grafik tutucak diye bi kural mý var![]()
Hamdým Piþtim Yandým
Emeðine saðlýk rosense abi takýlýyorum yahu uyarýn için Saol, olur mu olur neden olmasýn.
ben duygusal açýdan þeyttim, endekis vobdan kazandýklarýmý petkoya yatýrýyorum da ondan yaðni![]()
Hamdým Piþtim Yandým
Amacým görselleri ekrana koyarak Öðrendiðim % 5 kadar bilginin %10-15 e çýkarabilmek bunun yoluda bu konuda deneyimli dostlarýn bana yardýmcý olmasý gerisi tefarruat hoþca vakit geçirmek bende farkýnda olmadan sizleri yanýlgýya düþürüyorsam haberim olsun tekrarlamayayým..
Saðlam ,karakterli kaðýtmýþ petoþ
tüm dünya borsalarý negatif
domates tarlasýnda hýyar gibi yemyeþil
Bravo reiz esaslý kaðýt bulmuþsun
Ayrýca
Hisse aldýk battýk
Vob yabtýk paralarý katladýk.
Vob para katlama sanatýdýr dayucuðum![]()
Hamdým Piþtim Yandým
Yok abi çocukmuyuz, rahat ol
Burda her yazýlana göre yada her fikir ve düþünceye göre iþlem yapacak yada burda yazýlanlardan etkilenecek kiþiler zaten ayvayý çið yer, herkesin yatýrým kriteri, sermayesi nebiliyim vadesi farklýdýr zaten etkilenen kiþiler sosyal medya gibi forum gibi köþelerde dolaþmasý çok riskli ve tehlikelidir. bence
Ne kadar farklý düþünceler o kadar çok deneyim. Her görüþ deðerlidir, tüm veri ve bilgileri harmanlayýp kendi fikrinizle hareket etmek en mantýklý olanýdýr.
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri