Kap :
Pay Piyasasý’nda paylarý işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :
![]()
Kap :
Pay Piyasasý’nda paylarý işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gayrimenkul: 30 Haziran'da sona ermesi planlanan Ýmar Barýþý yapý* kayýt bedeli ödeme süresi 31 Aralýk tarihine kadar uzatýldý.*
Ayhan Öztürk namý diðer Panda Ayhan ceza almýþ ..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Az bile vermiþ spk ...ytd
Tüm dostlara iyi günler bu forumda hiç kimse yok gözüküyor ben öncelikle bayram önü bu hareketi yapan arkadaþ lara teþekkürler imi sunuyorum biz 4 kiþiyiz ort 1.20 maliyetle 1.91 satýþla hisseden ayrýldýk benim huyumdur teþekkür etmek herkese iyi bayramlar
Defter deðeri 0,91 TL. Genelde y.o. lar defter deðerinin yarýsýna iþlem görürler. O halde 0,46 TL. olmalý. Ben yazmaktan býktým. K.y. ler dikkatli olun. Oyuna gelmeyin. Paranýz , yarýya inebilir.Þu anki fiyatý 2,24 TL.
6 aylýkta 0.6 kar yazan vkfyo piyasa deðeri 45 milyonu geçerken, kasasýnda 30; 6 aylýkta 5.4 kar yazan EUYO 15 MÝLYON PÝYASA DEÐERÝYLE CEZBEDÝYOR
Yer Ýmleri