Al ve unut bunu da,kardesi gibi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al ve unut bunu da,kardesi gibi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
----------------------29.06.2017 tarihli paylaşım.-------------
nakit temettü beklentim 2017 karı= dağıtım 2018 net 1.00-1.20 tl. dir.enis bey 'in söylemi üzerine brüt kar %17.5 olarak bekliyorum.
--------------------------------------------------------------------
beklentimi çok açık yazdığıma inanıyorum, 40.000.000 lotumuz var ve kar'ın % 50 si nakit temettü olarak dağıtılıyor.
----------------------------------------------------------------
yukarıda ylbaşından itibaren alan ve satanlar var. alanların ilk 10 'u , 11 (ne kadarı emin değilim ) , 26, yabancı ve patron , satanların ilk 2 si( ki burada işyat. da patron değil ufak yat. sattı), 5,8 ve 12 'ncisi patron. (arada kullandıkları alanlardakiler 12,15,21,29,31 satanlardakiler 16,18 , 33, 34 )daha önce kendi aralarında ki virmanları alım satımları tek tek , lot lot yazdım, farkındaysanız fazla kurcalamaya gerek kalmadığının, ince detaya girmenin anlamsızlığının farkındasınızdır.
Halka arzda şirketin % 8.40 ını alan yabancı şirket ne diyordu BİZİM ETİKMİŞ, AHLAKMIŞ GİBİ BİR DERDİMİZ YOK, BİZ PARAMIZA VE KAZANCIMIZA BAKARIZ.(bunu neden paylaştım karşınızda ki yabancıyı anlayın , kapalı kapılar arkasında ne anlaşmışlardı - ne planlar yapmışlardı , şimdi ne anlaştılar !... onu da ALLAH bilir.) bu adamların parasını almacanını al
Ulusoy Elektrik e etik olmayan ortak
Ulusoy Elektrik in halka arzında yüzde 8.4 lük hisse alan İsveç merkezli Robur un, 5 yıl önce salkım bombası üreten şirkete ortaklığı eleştirilmişti. Robur un yöneticileri de Bizim etik ölçülerimiz yok diye açıklama yapmıştı.
ulusoy elektrik 03.07. 2017 tarihinden itibaren A grubunda işlem görmeye başlamiştir.
hayırlı olsun.
[B]His = Tecrübe , takip ve araştırma
Sabır = 2020 / [B]ALLAH NASİP EDERSE [COLOR=#000000][B]yatırdığım kadar temettü almış olacağım,
Son düzenleme : adnanadnan; 04-07-2017 saat: 00:45.
Yer İmleri