Originally Posted by
winwin
Avni bey ve diğer ortakların geçtiğimiz haftalarda yaptıkları satış ve dolaşıma soktukları paylar manidar değil mi ?
Hem psikolojiye oynuyorlar bu şekilde hem de azcık derinliği artıyor tahtanın..
Notlarıma bakmadım yanlış hatırlamıyorsam Avni bey'in geçen hafta borsa dışında sattığı paylar hariç hemen öncesinde diğer ortakların yaklaşık 600k lot satışları vardı.10 kademede 80k blok satışın olduğu seans oldu.
100 adet hisseyle 50 kademe oynayan tahtada o mallar adresine teslim edildi.Öyle zannediyorum ki bir şeylerin ön hazırlığı yapıldı ya da yapılıyor diye düşünüyorum.
Geçen yıl hiç işlemim olmamasına rağmen tahtacı abiyi takdir ettim doğrusu geçen yıla baktığımda , çünkü elinde öyle bir satış haberi olmasına rağmen ve yan tahtaların abartılı yükselişler yaptığı bir dönemde yukarı yönlü hareketini abartmamış istese o spekülasyonu çok daha yukarılara sürmek için kullanabilirmiş.
Şahsen,geçen yıldan bu yana hem tahtayı yakın takip eden yatırımcıların ve bu topiğin saygın eski yorumcularının fikirleri görüşleri ve yorumlarının çok daha kıymetli olduğunu düşünüyorum sn Heg sn Şakir ve diğer müdavimler.
Selamlar,
Yer İmleri