Alıntı Originally Posted by mehmet tercüman Yazıyı Oku
1-50-70 arası üçlü rakam etmiyor.
2-50 ile 70 arasında % 40 fark var.
3-Şu anki durumda oswe nin kalan kısmının satışı yok olursa değerlendiririz.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1-)benim yazımda 3 lü rakamdan bahsettim mi?????????
2-)50-70 arasını ben dediysem bu aralıktaki fiyatlanmaları belirleyecek olan tahta yapıcının keyfiyetinden tutun da kalan yerin satış fiyatının 280-320 miyon avro arasındaki fiyatlanmaya kadar birçok parametredir.Kaldı ki tahminde %40 oynama olamaz mı yani??? ne deseydim 50-50.20 mi yani?? reysaş 1.77 den önerdiğim zaman hisse 4-6 arasına gider demiştim.12 oldu.olmasa mıydı yani.şimdi bunda ben 50-70 dediysem 100 olmayacağı anlamına gelmez.
3-)Kalan yerin satışı yok olur derken sağlam bir duyum mu aldınız yani.yoksa rüya mı gördünüz.patron genel kurulda burasının kesinlikle satılacağını ifade ederken,ayda yaklaşık 1-2 müşterinin geldiğini ve milyar dolarlık şirketler olduğunu ifade ettiler.fazla değil 2-3 aya kalmaz satış haberi gelecektir umarım.
dipnot.:buradaki yazılarım öyle göbekten sallama politikasıyla yazılmamıştır.her kelimenin bir dayanağı ve bilgi birikimi vardır.
unutmayın oturduğu yerde kazanan bir tavuktur.ikinci bir yaratılmış görmedim.
anlayacağınız bu işler gazel atmakla ağıt yakmakla ne bileyim işembe_i kübradan sallamakla ya da hayal dünyanızı geliştirmekle bazı modellemeler ya da simülasyonlar yapmakla olmuyor.hele hele acabalarla hiç olmuyor.