Sizi aramızda yeniden görmek güzel. Siz geldiniz hisse düşmeye başladı. Sabrınızı zorlamak istiyorlar belli kiEn kısa sürede hedeflerinize ulaşır umarım şirketimizin hissesi. Bende servet ile tanıştığımdan beri ilk alım yaptığım lotlardan 1 lot bile satmadım. Geçmiş yazışmalarda mevcut ne kadar alım yaptığım. Şirketin ederi belli. Defter değeri 52 hesapladım. Muadilleri 0,5 pd/dd ile işlem görmekte. Bu ihtimali unutmadan dikkatli olmasında fayda var. Ama ben de şirketimize inanıyorum. Tahtacı çok güzel fiyatlıyor hissemizi. Hikaye bitmeden hisselerimi satmayı düşünmüyorum.
Hikaye 1- Yıllık bilançoda gözükecek kar rakamı
Hikaye 2- Arsanın kalan yarısının satılması
Hikaye 3- Bedelsiz sermaye artırımı beklentileri
Hikaye 4- Yüksek temettü dağıtımı
Hikaye 5- Almanya da yeni yatırımlar.
Bu hikayelerin her birisi ciddi hareketlilik yaratabilir kanısındayım. Yatırım tavsiyesi değildir. Kar zarar kardeştir. Gelecek F/K prospektüsünün önemini en iyi anlamamı sağlayan hisse oldu. Yaşar hocanın dediği gibi F/K borsanın yarısıdır. Eğer gelecekteki karları doğru tahmin etmeyi başarırsak zengin olmamız işten bile değil.

En kısa sürede hedeflerinize ulaşır umarım şirketimizin hissesi. Bende servet ile tanıştığımdan beri ilk alım yaptığım lotlardan 1 lot bile satmadım. Geçmiş yazışmalarda mevcut ne kadar alım yaptığım. Şirketin ederi belli. Defter değeri 52 hesapladım. Muadilleri 0,5 pd/dd ile işlem görmekte. Bu ihtimali unutmadan dikkatli olmasında fayda var. Ama ben de şirketimize inanıyorum. Tahtacı çok güzel fiyatlıyor hissemizi. Hikaye bitmeden hisselerimi satmayı düşünmüyorum.
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri