resmen hala bu fiyatlara veren olur diye komik komik rakamlara pay devrediyorlar,inþallah köklü bir ailededir kalanlarda sizi mahkeemelerde süründürsünler,,,koskoca holdinð,rezillik diz boyu,,,
resmen hala bu fiyatlara veren olur diye komik komik rakamlara pay devrediyorlar,inþallah köklü bir ailededir kalanlarda sizi mahkeemelerde süründürsünler,,,koskoca holdinð,rezillik diz boyu,,,
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Marshalda sabredenleri gördük. Direniyorlar . Ben de sonuna kadar direneceðim.
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.
marshalda ne oldu takip edemedim. Ben bekliyorum konfurtta
Marshalda önce 40 sonra 50 TL den gönüllü alým fiyatý verdi ama yatýrýmcý direndi vermedi. bugün 70 TL civarýnda.
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma girmeyin.
Onlar borsada Ýzocam SPK.nin insafýna kalmýþ ortaklýktan çýkarma fiyatýný yüksek tespit ederse yirtarsiniz
Bu benim gibi ortaklýktan çýkma hakkýný kullananlarda yarar
Vermeyenler bu nuansi kavramadilar boþa hisse ellerinde kaldý
Borsada beklentiler alýnýr gerçekler satýlýr þuan için kendini kazananlar tarafýnda görebilirsin bu gayet normal biz hissede kalanlar henüz kaybetmedik bunu zaman gösterecekZaman herþeyin ilacýdýr hisse bizim elimiz demi kaldý yoksa senin elinden mi aldýlar
bunu hep beraber göreceðiz
'' Yatýrým Tavsiyesi Deðildir''
Ben katýlýyorum. Þenlik görsünler
Þirketimizin Ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý, 2019 yýlý çalýþmalarýný incelemek ve
aþaðýda yazýlý gündemi görüþüp karara baðlamak üzere, 26 Haziran 2020 Cuma günü saat
10:00’da, Þirket Merkezi, Altayçeþme Mahallesi Çamlý Sokak No: Kat:5 34843 Maltepe /
Ýstanbul Türkiye adresinde gerçekleþtirilecektir.
Yer Ýmleri