-

Originally Posted by
asklepion
Sn. Meteposta, Türkiye'de kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelseydiniz neler hissederdiniz acaba?
Yurttaşlık haklarından diğer etniklerle eşit yararlandığımı kabul ederdim Kürtlere etnik ayrıcalık isteyenlere de vatan haini derdim PKK/hdp'liler gibi halk düşmanlarına değil Korucular gibi Türkiye Cumhuriyetine hizmet ederdim..
Siz ne yapardınız acaba, Sn. Asklepion?
Son düzenleme : METEPOSTA; 03-09-2019 saat: 09:17.
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yapısının değişmesinin ekonomiyi de olumlu etkileyeceğini ifade ederek, “HSK bugün değişsin dolar 2 lira düşer” dedi./ Sputnik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Usd/Gbp Ocak 2017’den sonra ilk kez 1.20’nin altına geriledi .
-

Originally Posted by
messem
bu arkadaş garan 8,20 ye inecek diyordu... bir özür borcu yok mu?
-
-
*gbpusd 2016 yılı ekim ayından bu yana en düşük seviyesini gördü, 1,1973
-

Originally Posted by
MedwiG
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) yapısının değişmesinin ekonomiyi de olumlu etkileyeceğini ifade ederek, “HSK bugün değişsin dolar 2 lira düşer†dedi./ Sputnik
herkes ekonomist olduğu memlekette amk
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri