-
Suistimale çok açık olaylardan biri. Sorunun çözüm yolu bu değil. Sağlık Bakanlığı ile irtibata geçilip çözülmesi gerekir

Originally Posted by
Webster

Originally Posted by
Akın
Hesap sahibinin adı soyadı varmı?
-
Cafe Trend&Trade - II
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri Final karşılaşmasında Almanya'yı 3-0 yenerek 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı.
Tebrikler Filenin sultanları , gurur duyduk !!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
MedwiG
Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri Final karşılaşmasında Almanya'yı 3-0 yenerek 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları'na gitmeye hak kazandı.
Tebrikler Filenin sultanları , gurur duyduk !!

-

Originally Posted by
british
Diyanet işleri baskani bile kabuklu sermayeyle YID e bel baglamis.
-
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel gözaltına alındı. Tezel, haberi sosyal medya hesabından "Gözaltına alınıyorum, sebebini bilmiyorum" açıklamasıyla duyurdu.:HaberGlobal
-
HaberTürk : Ali Tezel'in terörle mücadele ekiplerince bir FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri