-
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Tüm dünyada kıyamet koparken Ocak ve Şubat rakamları çok iyi sinyaller veriyor / CnnTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Suudi Arabistan, koronavirüs nedeniyle Umman, Fransa, Almanya, Türkiye ve İspanya'ya seyahatleri yasakladı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Bıst100 günü (%5,54)6.076,51 puan düşüşle 103.524,02 puandan kapattı, işlem hacmi 8,33 milyar tl
-
Dönmez: EPDK, ham petrollerdeki ve diğer maliyetlerdeki değişimin hangi oranlarda pompaya yansıyacağını belirlemiş durumda
-

Originally Posted by
MedwiG
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de şu ana kadar tespit edilen bir koronavirüs vakası bulunmadığını açıkladı.

Originally Posted by
apocalyptica
Özlü sözler söylemek istediğim vakit ben de böyle cümleler kuruyorum

Originally Posted by
reha kaya
Bakan o kadar veciz bir cümle söylemiş ki, biz ölümlülerin anlayamaması normal.

Bakanlar içerisinde en kötünün en iyisi olarak görüyorum.
-
Ne ülke arkadaş.
Şimdi İzlanda da olsan sadece kaç kilo balık tuttuğun konuşulurdu.Ne kadar tek düze.
Net flix dizisi gibi ülkemiz var sırf adrenilin.
SEVİYORUM BU ÜLKEYİ.
-

Originally Posted by
nikrece
Enteresan bir yatırımcı kitlemiz var.Petrol fiyatları düşüyor diye bizimde borsamız düşüyor.Tamamen lehimize olan bu durumda tam tersine artması gerekirken.Akşama kadar uyanır mı insanlar ?
yok nerde o feraset????????????????*
-
S&P 500 VIX 51,12 61,62 41,94 +9,18 +21,89% 20:21:46...ölüm ve korku endexsi 60 üstünde,önce belrtmiştim 2008 ile benzeştiği için.
https://tr.investing.com/indices/volatility-s-p-500
2008'de 60 üstüne atmamış,üstelik borsalar buna göre hala pirimli,ilginç
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri