Teþekkürler
Bakýn iyi niyetle bir þeyler anlatmaya çalýþýyorum...temel analiz bu senetlerde bir yere kadar..genel manada asla paçal yapmayýn yani maliyet düþürmeye kalkmayýn...batmanýn garanti yoludur...onun için stop lose koyuyoruz zaten ...inerken almak deðil iþlerin kötü olduðunu görüp stop olmak lazým...çünkü hiçbirimiz müneccim deðiliz...senetin nereye kadar ineceðini asla bilemeyiz...benim tecrübem bunu gösterir.
Sn.trendtakipçisi; iyi niyetinizden þüphemiz yok elbette. Ancak maliyet düþürme gibi bir hevesimiz de yok. Bu düþüþ gerçekten inanýlmazdý. Bir miktar tepki vereceðini ümit ediyor en azýndan 6.50-7.00 bandýna gelebileceðini deðerlendiriyorum. Sonra hedef yukarý olabilir. Neden 10.00 üzeri olmasýn ? Beklentiler alýnýp satýlýyor.
Bu arada temel analiz gibi kavramlara pek itibar etmiyorum. Beklentim olan seviyelere geldiðinde satar geçerim. Sattýktan sonra sattýðým fiyatýn çok üstüne çýkmasý beni ilgilendirmez. Maliyetim 5.2680 TL. Hedefim 8.25 ve az üzeri olabilir. Olursa güzel olur.
Asla yatýrým tavsiyesi de deðildir.
Mâdem toplamak istiyordu namuslu patron..
Niye göt sallýyordu yýllardýr
Basýp götürseydi..
Niye yabancýnýn alýmýna göz yumdu hergün..
Hub gibi tavan veya yzde 5..10 luk artýþlarla götürseydi de kaptýrmasaydý yabancýya..
Þikayet edeceðim namuslu patronu
Sorum sizeydi
Livehuman
Yabancý ile anlaþma olabilir mi ? Patronlara güven olmaz. Yabancý ile birlikte ortak hareket kararý almýþ olabilir. Bekleyip göreceðiz. Son haftada yapýlan operasyon belki de silkeleme harekatýdýr. Ýnsanlarý dökerek kazanýyorlar. Umarým kaybeden kendileri olur. Þikayet etmekte haklýsýnýz.
Yer Ýmleri