Ey namussuz,ey izansýz;yakýnda belaný bulacaksýn,neyaparsan yap o grafik ve gelen açýklmalar ve ilerleyiþi nasýl bir dolandýorýcýlýk(Piyasa Dolandýrýcýlýðý,Nitelikli Soygun ) olduðunun kanýtýdýr,istesen de silemeyeceksin,hesap vereceksin.......
Ey namussuz,ey izansýz;yakýnda belaný bulacaksýn,neyaparsan yap o grafik ve gelen açýklmalar ve ilerleyiþi nasýl bir dolandýorýcýlýk(Piyasa Dolandýrýcýlýðý,Nitelikli Soygun ) olduðunun kanýtýdýr,istesen de silemeyeceksin,hesap vereceksin.......
Tam bir yýldýrma polýtýkasý mevcut kýmsenýn kagýt almasýný ýstemýyolar ýnancý tukensýn ký býr daha bulasýlmasýn tek basýna hýzlý býr 3 yaptýgý zaman 2.50-2.60 dan mal satan gelýrmý býr daha gelmez bunu da cok ýyý býlýyorlar 3 den sonra takýp edenlerde 3.50 mal almaya baslar spek abýlerde yenmüþterýlerýn mýlletýn elýne verýr. ýnancým aynen bu
Ýsterssen 1 krþ olsun, almayacaðým. Ýstersen 5 TL olsun satmayacaðým. Almýyorum ve satmýyorum. Kendimce hem bu alçaklýða tepki hem de daha fazla salaklýða...
YTD
Býrakýn kendi kendine oynasýn....elbet caný sýkýlacak....
Kimsenin bulaþmak istemediði tahtada nereye kadar...
VERUS giderken biraz tepkisiz kaldý.
Verus Acsel in sahibi bundan sonra bilançolarýnda ve finansal tablolarinda gosrermek zorun da imiþ. Acsel vertu dan iyi durumda gibi geliyor artýk
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben toplamaya devam ediyorum spoþ efendi... sen bu fiyatlarda takýlmaya devam et...![]()
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.. Yatýrým tavsiyesini profosyenel yatýrým danýþmanlarý dýþýnda kimseden almayýnýz..
Yer Ýmleri