Düþür gücün yetiyorsa dedin düþtü ben neymiþim yha baya kudretliymisim
.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] De get iþine kardeþim saygilar herkese evet halan tavsiye ediyorum 2.5xx fiyatlardan alýn Ytd Kendi iþimi bilmiyorum kardeþim benim onerimle mal almayýn diz mobiu kardeþimizi dinleyin ..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaþlar çok kalmaz burda fiyatlar 2.5xx lerden vermeyin tabi grubun en ucuz kaðýdý konumuna düþtü Acsel bile ederinin 1.5 katýnda vertu 0.99 ederinden geleceðe
yatýrým gelen beklentisi için gelmiyor mu arzlar baþlarsa fiyay burda kalirmi karar sizin bence kalmaz birde pstron satýþý filan olmaz bu günkü fiyatlarda 3 ün üstünde yaptýlar o iþi... birde kapta haber filan yok ortak satýþý fiye kim manipule ediyor kim spekülasyon yapýyor karar forumdaslarin
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 2,50 altýnda günlük kapanýþlar olmadýkça yön yukarý gibi sanki e olsun artýk 2,86 dan Finansdan satýþ geleceðini herhalde rüyasýnda görüp 2,86 dan 200 bin lot mal basan isyatýrým alýsýn yukarýya tekrar deðilmi ama
Ytd.Deðildir!
Finanstaki þahýs satýþlarýna neden devam etmiyorsun.tadý yok böyle.beddua almaktanmý korkuyorsun.
finans in mali citibank tan cikmis
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katýksýz Orkide Çiçeði bunlar. 2,62 KRD oldu ulan bok böceeði olsa kýzarýrdý utancýndan. Yakýnda Zoren de geçer...
Þimdilik eðlensinler, geçsinler dalgalarýný... Br zamanlar ipek vardý, sahibi vardý istediði gibi it koþuþtururdu... Ne oldu sonuçta itten beter oldu... Ya Akýn efendi gördün mü demiþtik o zaman da...i Çýkar aheste aheste... Vertü ya vertü... Seni kötü yola düþürenler kötü yola düþmekten beter olurlar. Bu da biline. Davmiiiiit!
YTD
Yer Ýmleri