Originally Posted by Webster Ya aslanim sen laftan anlamiyormusun 100k uzerinde girmek asil kerizlik Yuksekten almis olursun Trene binen simdi binecek Bizim millet kalkmis trene binmeyi sever... Krf dusunme Parayi 3 e bol 2si acc 1 i tcd yap Arkana yaslan Ama tabiki kesinlikle ytd Originally Posted by jmk99 Webster ustadimiz tabii bir tanedir. Bizden kacmaz hic. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ne dediysek o... Dunku 1 kusurluk dususte soyledigim iki fon aslanlar gibi cikmis
Aklimi seveyim Iyiki htt ve dzt almisim Bugun bunlarin gunu
Originally Posted by Webster Aklimi seveyim Iyiki htt ve dzt almisim Bugun bunlarin gunu Pangaci sen ne diyorsun dususlere tahvilin
Originally Posted by Webster Pangaci sen ne diyorsun dususlere tahvilin Güzel diyorum üstadım enflasyon verileride düşük gelirse devamı gelebilir belki
Originally Posted by admustafa Güzel diyorum üstadım enflasyon verileride düşük gelirse devamı gelebilir belki Htt nin enaz 1.5 i var Canini yedigimin fonu
Bazilari benim burada yazdiklarimi diger baslikta kendi fikriymis gibi yaziyor 😃😃
bu 2 başlık işi pek olmadı, üstadları takip etmek zorlaştı.
Originally Posted by ozmania bu 2 başlık işi pek olmadı, üstadları takip etmek zorlaştı. Yakinda herkes buraya kayar merak etmeyin 😃
Forum Rules
Yer İmleri