-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Dun lara plajlarda denize girdik arkadaşlarla, robinson mustafanin yeri diye bi amca çadır kurmuş, 3 kafadar rakı gömüyorlardi, en son konu İzmir marşına geldi, vatanıda kurtarıp kapanış yaptılar
Mert paraya kiyda ozel plaja git...
-

Originally Posted by
Webster
Mert paraya kiyda ozel plaja git...
Niye ozel plajda Deniz kızı mı gelecek, o kokoş varlıkların içinde yapamam ben, sahilde kavun karpuz yaran teyzeler görmek istiyorum
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Niye ozel plajda Deniz kızı mı gelecek, o kokoş varlıkların içinde yapamam ben, sahilde kavun karpuz yaran teyzeler görmek istiyorum
Corumlu heryerde corumlu 😃
-

Originally Posted by
Webster
Corumlu heryerde corumlu [emoji2]
Arkadasin babasi bir sehrin emniyet müdürü ve yaninda buna dair polis cocuklarina verilen kart vardi polisler icin olan kampa gittik, orda bile kelle başı 10 lira istediler polisin kendide gelse sabit fiyatmis, sonra zaten sinirlendik normal plaja geçtik klasik semsiyemi kurdum attım havluyu Allah'ın denizine başkalarına ne para vercem
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Arkadasin babasi bir sehrin emniyet müdürü ve yaninda buna dair polis cocuklarina verilen kart vardi polisler icin olan kampa gittik, orda bile kelle başı 10 lira istediler polisin kendide gelse sabit fiyatmis, sonra zaten sinirlendik normal plaja geçtik klasik semsiyemi kurdum attım havluyu Allah'ın denizine başkalarına ne para vercem
Lara polis kampina bende girdim
Bes para etmez
Bir de pahalli
-
tcd iyi gümlemeye başladı
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
O kokoş dediklerinle bir kahve içmek için çırpınma sonra...
-

Originally Posted by
jmk99
O kokoş dediklerinle bir kahve içmek için çırpınma sonra...
Boklu kahvedenmi bahsediyorsun emmim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri