-

Originally Posted by
NewsTR
Ben şakayla karışık yazıyor diye düşünüyorum yoksa aklı başında bir insan yazdıklarını yapmaz.
.
Yapmamasi da lazim
Evli ve bildigim isi de yok henuz
Yazik gunah...ben bir daha o konuda goygoy yapmayacagim
-
Değerli hemşehrim ve ağabeyim ahmet ahlatcıda benle aynı fikirde...
Ahmet Ahlatcı, “Doların fiyatı ne olmalı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Dolardaki artışın ölçüsü, enflasyon+yıllık ortalama faiz:2 şeklinde hesaplanır. Bu hesapla, yılbaşında 5.30 olan doların bu yıl sonunda 6.24 olması doğaldır. Dolar düşük kalınca da ithalat patlar, ihracatçı sıkıntı yaşar. Kur belirsizliği ise ticareti durdurur. Onun için kuru dengeli götürmek ve nereye gideceğini bilmek gerekir. Yine bu hesapla, 2020 sonunda dolar 6.98 lira, 2022 sonunda ise 8.04 lira olur. 2023’ten itibaren dolar fiyatı geri gelmeye başlar ve 2028’de dolar 3.90, banka faizi de yüzde 2.5 olur.”
-

Originally Posted by
drselcuk
Dolar fon hikaye batmanim.. vur kac yapiyoruz.. ekimde yuksek tl ile girecegiz..
Beni hic gormuyonuz kendinize musluman mısınız
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Kitap okuma alışkanlığınız yok mu neden filmi
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
başlangıç kitabıyla filmi farklı sanırım film olan inception değil mi?
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Beni hic gormuyonuz kendinize musluman mısınız
he yaw patlarsa bize de patlasın, vurup kaçarsak biz de kaçalım
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Değerli hemşehrim ve ağabeyim ahmet ahlatcıda benle aynı fikirde...
Ahmet Ahlatcı, “Doların fiyatı ne olmalı?†sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Dolardaki artışın ölçüsü, enflasyon+yıllık ortalama faiz:2 şeklinde hesaplanır. Bu hesapla, yılbaşında 5.30 olan doların bu yıl sonunda 6.24 olması doğaldır. Dolar düşük kalınca da ithalat patlar, ihracatçı sıkıntı yaşar. Kur belirsizliği ise ticareti durdurur. Onun için kuru dengeli götürmek ve nereye gideceğini bilmek gerekir. Yine bu hesapla, 2020 sonunda dolar 6.98 lira, 2022 sonunda ise 8.04 lira olur. 2023’ten itibaren dolar fiyatı geri gelmeye başlar ve 2028’de dolar 3.90, banka faizi de yüzde 2.5 olur.â€
2023 'ten sonra ney ney ney???? anlamadım ben o işi Ersoy delta vardı forumda doların gerçek değeri 13-15 diyen şimdi de ta 2028 'de 3,90 mı olacak diyorlar full tl ye mi geçelim
-
Mevduat Cafe II

Originally Posted by
Batman
başlangıç kitabıyla filmi farklı sanırım film olan inception değil mi?
Bilmiyorum seyrettim dedi ben hiç görmedim onu .
Tom hanks oynuyor tüm serilerde bir bakarım
THe origin filmin ise 2020 yılında çekilmesi planlanıyormuş
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Bilmiyorum seyrettim dedi ben hiç görmedim onu .
Tom hanks oynuyor tüm serilerde bir bakarım
Aaa mutlaka izle cok guzel
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri