Originally Posted by Webster Yok emmi beni eski manitasi zannediyor Bir ara bayansin diye diretti Resim cekip atacaktim seyin sonra aklima baska seyler geldi þuan American Amber Ale birasýný yudumluyorum
Originally Posted by reha kaya Hayin ve faþist yönetici, benim gönderiyi patlicanlan deðiþtirmiþ. O fotoðrafýn Sharon Stone fotoðrafýydý, üstsüzünü koyacaðýmý haber almýþ, ondan dikeliyor! Syn gaya Yonetici size ne demek istemis olabilir? Patlican fonu mu alin dedi acaba Yas sebze meyvemi
Originally Posted by jmk99 Aydýn kardeþim Ankara deðil Kiev güzel. yetenek iþi o
Originally Posted by aydinc þuan American Amber Ale birasýný yudumluyorum Emmi goruyormusun Aklima kotu seyler geliyor Adama yazmaya irrite oluyorum
Originally Posted by Webster Emmi goruyormusun Aklima kotu seyler geliyor Adama yazmaya irrite oluyorum
Originally Posted by Webster Yok emmi beni eski manitasi zannediyor Bir ara bayansin diye diretti Resim cekip atacaktim seyin sonra aklima baska seyler geldi Aydýn kýz bakacan kardeþ kýz. Þöyle su gibi olacak. Adamý ne yapcan deðerli kardeþim. Iyyy düþüncesi bile korkunç.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Originally Posted by Webster Syn gaya Yonetici size ne demek istemis olabilir? Patlican fonu mu alin dedi acaba Yas sebze meyvemi Ben onra sorarým ona, ne demek istediðini, merak etmeyin!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by aydinc þuan American Amber Ale birasýný yudumluyorum Icilir bir þeymi bari?
Forum Rules
Yer Ýmleri