Originally Posted by admustafa Dibek olur, kumda kahve olur Farketmez üstadým ne varsa artýk Evladým bi dibek çekin fonlarýn efendisine Okkalý olsun.
Ne oldu diðer konuda daha hýzlýydý sanki muhabbet buraya gelince duruldu
Originally Posted by myfinans Evladým bi dibek çekin fonlarýn efendisine Okkalý olsun. Efendisi deðiliz üstadým Daha öðreneceðimiz çok þey var
Originally Posted by admustafa Ne oldu diðer konuda daha hýzlýydý sanki muhabbet buraya gelince duruldu Bir armatür markasýyla ayný adý taþýyan fon varda alsammý almasammý onu inceliyordum.
Originally Posted by myfinans Bir armatür markasýyla ayný adý taþýyan fon varda alsammý almasammý onu inceliyordum. Hangi fon var içinde baktýnýz mý fon katýlma belgesi diyor daðýlýmda ? Bundan daha fazla hisse taþýyýp T+1 valörlü olan var.
Originally Posted by admustafa Hangi fon var içinde baktýnýz mý fon katýlma belgesi diyor daðýlýmda ? Bundan daha fazla hisse taþýyýp T+1 valörlü olan var. T2 olmasý sýktý canýmý zaten.
Originally Posted by myfinans Bir armatür markasýyla ayný adý taþýyan fon varda alsammý almasammý onu inceliyordum. Þifreyi çözdüm mu emin deðilim ama aracý kurum biraz düþündürücü sanki. Ama þu var, armatür olarak eski evde vardý, memnunduk diye hatýrlýyorum ☺
Originally Posted by verytired Þifreyi çözdüm mu emin deðilim ama aracý kurum biraz düþündürücü sanki. Ama þu var, armatür olarak eski evde vardý, memnunduk diye hatýrlýyorum ☺ Doðrudur.Armatürü iyi, bununda getirisi fena deðil ama T2 olmasý kötü.
Forum Rules
Yer Ýmleri