-
Merhaba.orta ve üzeri getiri için alıp beklenılecek bir fon arıyorumda hisse ağırlığı az olan.riski az .mesela eıb ınceledım güzeldi ama devam edermı boyle.te3 nasıl .başka varmı bunlar gibi mk 0.30 0 50 arasu duzenlu getiren .saygılar
-

Originally Posted by
Webster
Yataya yakin hafif eksi
amca beklentini alalım
-

Originally Posted by
zaftra
Merhaba.orta ve üzeri getiri için alıp beklenılecek bir fon arıyorumda hisse ağırlığı az olan.riski az .mesela eıb ınceledım güzeldi ama devam edermı boyle.te3 nasıl .başka varmı bunlar gibi mk 0.30 0 50 arasu duzenlu getiren .saygılar
Fonların geçmiş getirileri için fikir veriyor fakat ilerisi için garanti sürekli getirir demek güç. EIB'in getirisi devam eder demek de bu yüzden güç. TE3'ün büyüklüğü ve içerdiği enstrüman EIB'ten çok daha fazla, getiri olarakta EIB üzerinde gözükmüyor. Bunların dışında hisse içeriği düşük aşağıdaki fonları da inceleyebilirsiniz.
EIC
DPB
ICD
IYB
OPB
-

Originally Posted by
admustafa
Fonların geçmiş getirileri için fikir veriyor fakat ilerisi için garanti sürekli getirir demek güç. EIB'in getirisi devam eder demek de bu yüzden güç. TE3'ün büyüklüğü ve içerdiği enstrüman EIB'ten çok daha fazla, getiri olarakta EIB üzerinde gözükmüyor. Bunların dışında hisse içeriği düşük aşağıdaki fonları da inceleyebilirsiniz.
EIC
DPB
ICD
IYB
OPB
Tesekkur ederim .bu fonları bi inceleyım.getirisi fena değilse fonların fazla hareket etmeden beklemek lazım .te3 var bende ama satıp bunlardan bir ikisini alıcam.selam..
-

Originally Posted by
Webster
La mert
Mertkucukuncu diye youtube da videolar var
Senmisin o tombik aslanim
Bazi konu listeleri cikardim elektronik ve ekonomi uzerine tekrar bazi videolar cekmeye baslayacagim, 2 sene oldu o videoları koyali
Dunya uzerinde bir tane mert küçükuncu var baska yok
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Bazi konu listeleri cikardim elektronik ve ekonomi uzerine tekrar bazi videolar cekmeye baslayacagim, 2 sene oldu o videoları koyali
Dunya uzerinde bir tane mert küçükuncu var baska yok
Mert izleriz aslan parçası.
Hatta duyurusunu bile yaparız.
Biz ahlaklı gençliği severiz.
Webster üstad Mert filinta gibi delikanlı.
Adamda üç kağıt yok.
-

Originally Posted by
jmk99
Mert izleriz aslan parçası.
Hatta duyurusunu bile yaparız.
Biz ahlaklı gençliği severiz.
Webster üstad Mert filinta gibi delikanlı.
Adamda üç kağıt yok.
Senin kadar olamayız emmi
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Senin kadar olamayız emmi
Mert kardeşim emmi yaşlandı.
Emmi de aksiyon pek yok.
Gençlerden bekliyoruz aksiyonları.
Arkanızda değil yanınızdayız.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız